utorak, 23. jula 2024.

Rekonstrukcija unutrašnjosti Doma vojske

Objavljeno: 21. januara 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Počela je prva faza radova na rekonstrukciji i adaptaciji unutrašnjosti Doma vojske. Ovaj posao, vredan 10,6 miliona dinara, poveren je građevinskim firmama „Kej“ i „Komgrad“. Planirano je da u roku od 90 dana budu urađeni arhitektonsko- građevinski radovi, koji obuhvataju rušenje i demontiranje, kao i skidanje stare instalacije, zemljane radove, zidanje pregradnih zidova i bravarske radove. Biće rekonstruisana i tavanska konstrukcija iznad velike sale. U ovoj fazi biće urađene elektro instalacije, kao i radovi na vodovodu i kanalizaciji. Za sanaciju zgrade Doma Vojske, čija buduća namena još uvek nije određena, samo u prošloj godini iz gradske kase je izdvojeno 20 miliona dinara.

5 komentara na “Rekonstrukcija unutrašnjosti Doma vojske

 1. Liči mi da Stanko samo sprovodi pripreme za novi i lepši Megatrend ali o našem trošku. Treba im da imaju gde drugovima da podele diplome. Bruka i sramota!

  0

  0
 2. „Buduća namena još uvek nije određena“! ? A odredjeni su pregradni zidovi? Hoce li ih posle rusiti? Ili je namena odredjena pa se u skladu sa namenom zidaju pregradni zidovi?

  0

  0
 3. Oglasio se Musa od Poćute i obznanio šta je njegov Politbiro odlučio! A onda sledi drugi Politbiro gde novinar ne upita Musu, čekaj, čekaj, kada je to tako odlučeno? Elem, Musa objavi da su drugovi (jer ne znam ko je to drugi odlučio) namerili u Dom vojske naprave „državni fakultet“ i evo, javlja mi se da je reč o nekoj Višoj, npr. medicinskoj školi, javlja mi se i da bi tako da „namire“ dr Iliju Tripkovića, a tog čoveka su onomad onako žestoko prevarili! Bezobrazluk je Musino drugo ime! Mnogo je Musa od Poćute zabazao zato mi se javlja da će ponovo morati da ga zauzdava fini Milićević iz Beograda!

  0

  0
 4. Dobro bi bilo da to ostane reprezentativna zgrada na račun Grada. Gradsko pozorište vapi za takvim uslovima, pa što da ne. Pored mnogih pozorišnih programa moglo bi da se poradi na galeriji, gradskom bioskopu, i ostalim sadržajima. A to što će Sega-Mega škole da ga zauzmu i da neko bude utaljen – o tom potom! Što Gradsko pozorište ne bi inkasiralo lovu od “Državnog fakulteta“ i tako se izdržavalo – ima mesta za sve?

  0

  0
  1. Slažem se s vašom idejom da u Domu vojske bude pozoršte! Valjevo zaslužuje da ga dobije. Tu bi ujedno mogla da bude i galerija valjevskih umetnika i reprezentativni prostor gradske kuće i neka proizvodna delatnost npr. restoran učenika srednje ekonomske škole,,,

   0

   0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *