ponedeljak, 20. maja 2024.

Riblja čorba po prvi put u Centru za kulturu

Objavljeno: 19. marta 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Sinoć je, po prvi put na sceni Centra za kulturu, nastupila grupa Riblja čorba. Kako reče Bora Đorđević, do sada su mnogo puta svirali u Valjevu, od zatvorenih prostora do Tešnjarskih večeri, ali do sinoć nikada nisu nastupali na sceni Centra za kulturu. Ulaznica od 1.000 dinara verovatno je sprečila mnoge ljubitelje ove grupe da dođu na koncert, ali oni koji su bili u sali uživali su u dvoipočasovnoj svirci, tokom koje su se smenjivali prepoznatljivi hitovi, od koji su mnogi nastali još pre tri decenije. Na koncertu su izvedene i dve nove pesme, koje bi publika širom Srbije trebalo da čuje na jesen.

U publici su bili najbrojniji oni koji se nisu ni rodiili u vreme kada je nastala grupa Riblja čorba. “Mi smo kao ‘Politikin zabavnik’, imamo publiku od 7 do 77 godina. Valjevska publika je sjajna, a naročito mi je drago što je bilo puno mladih”, rekao je Bora Đorđević.

Riblja čorba postoji već 36 godina, a valjevska publika, po prvi put je sinoć imala priliku da ih čuje u akustičnoj verziji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *