nedelja, 26. maja 2024.

Rotari klub Valjevo proslavio 27 godina postojanja

Objavljeno: 30. novembra 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Foto: Rotari klub
Foto: Rotari klub

VALJEVO- Rotari klub Valjevo obeležio je 27 godina postojanja. Predsednik kluba iz Valjeva Miodrag Maksimović  je rekao da je ovaj klub osnovan kao peti Rotari klub u Srbiji, a da danas postoji 71 klubova u našoj zemlji.

On je sumorao aktivnosti u lokalnoj zajednici i podsetio na to da se svake godine nagrađuju najbolji đaci valjevskih srednjih škola, najbolji mladi sportisti Grada Valjeva, realizuju se akcije pošumljavanje na lokacijama u gradu uz dogovor sa gradskom upravom, organizuje se godišnja akcija čišćenja na Divčibarama.

Na međunarodnom planu Rotari klub Valjevo sarađuje sa Rotari klubom u Velenju (Slovenija) i Rotari klubom Klermon Feran, (Francuska), dok se planira saradnja sa klubom iz Velesa (Makedonija). U okviru objektivnih mogućnosti, sa klub doprinosi projektima Međunarodne Rotari Fondacije.

Guverner Aleksandar Radojičić je u svom obraćanju okupljenima čestitao Rotari klubu Valjevo na istrajnosti svih ovih godina, dobrim projektima, i odličnom primeru svima ostalima.

Po tradiciji, i ovaj događaj je bio humanitarnog karaktera, pa su sredstva prikupljena tokom večeri kada je obeležena godišnjica postojanja preusmerena na jedan od projekata podrške mladim ljudima.

.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *