ponedeljak, 27. maja 2024.

Sajam zapošljavanja na SPREG-u

Objavljeno: 7. aprila 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Sajam privrede, foto: Patak online
Sajam privrede, foto: Patak online

VALJEVO – U okviru SPREG-a, regionalnog Sajma privrede, koji se održava u Omni centru, danas će biti održan tradicionalni prolećni Sajam zapošljavanja u organizaciji valjevske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

To će biti prilika da do posla dođu nezaposleni, ali i oni koji žele da promene posao.

Inače, SPREG, koji se održava po 18. put, ove godine je okupio 173 izlagačaiz oko 50 opština i gradova Srbije. Na sajamskoj manifestaciji, na oko 4.000 kvadrata i oko 90 štandova, najviše izlagača je iz proizvodne delatnosti.

“Punoletstvo koje SPREG ove godine slavi, dokaz je da je privreda zapadne Srbije živa, da ima šta da pokaže i da definitivno postoji potreba za ovakvu manifestaciju. Valjevo je Grad sa dugom tradicijom privatnog preduzetništva i svedoci smo da iz godine u godinu naši privrednici rastu, razvijaju se i postaju značajan faktor na privrednoj mapi i van granica naše zemlje. Otvaranje novih fabrika u Valjevu, novih radnih mesta, značajno je za privredu ovog grada i ja sam siguran da ćemo već na sledećem SPREG- u imati velike i ozbiljne pomake u ovoj oblasti”, rekao je na svečanom otvaranju gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković.

Lazar Gojković, foto: Patak online

Organizator SPREG-a je Agencija za marketing „Gati“.

Sajam je za posetioce danas otvoren od 10 do 19 časova, a sutra od 10 do 15 časova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *