nedelja, 10. decembra 2023.

Sajam zapošljavanja u Valjevu

Objavljeno: 7. septembra 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Valjevo, foto: Patak online
Valjevo, foto: Patak online

VALJEVO- Gradska uprava u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje sutra od 13 do 16 časova na Gradskom trgu u Valjevu organizuje Jesenji sajam zapošljavanja, na kome će poslodavci ponuditi oko 500 radnih mesta.

Kako je saopšteno, Sajam zapošljavanja je tematskog karaktera „U susret novim investicijama“, a dolazak su najavili najveći poslodavci u našem gradu i to nemačke kompanije „Hansgrohe“ SE i “Bizerba”, kao i SE&CO.KG, „Gorenje“, ”Valy”, “Urban Tehnich”, “Turna Plastik” i mnoge druge kompanije, koje će nezaposlenima ponuditi više od 500 slobodnih radnih mesta.

Kako je rečeno u Nacionalnoj službi za zapošljavanje, od obrazovnih profila najtraženija će biti zanimanja iz oblasti saobraćaja, mašinstva, elektro struke, prerade plastike, građevinarstva, ekonomije, administracije, a posla će biti za sve nivoe obrazovanja.

U Valjevu je trenutno bez posla 3.890 ljudi, a kako je saopšteno iz Gradske uprave, do kraja sledeće godine, zahvaljujući dovođenjem novih investitora, biće otvoreno 2.300 novih radnih mesta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *