subota, 20. jula 2024.

Sednica Vlade Srbije 9. novembra u Valjevu

Objavljeno: 5. novembra 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Sednica Vlade Srbije biće održana u nedelju, 9. novembra u zgradi Višeg suda u Valjevu. Prema dosadašnjem rasporedu, sednica bi trebalo da počne u 11 časova, a pored premijera i ministara Valjevo će posetiti i direktori državnih javnih preduzeća. Po protokolu, predviđeno je da članovi Vlade Srbije pre sednice obiđu radove na izgradnji kuća oštećenih u poplavama na Petom Puku, gde se grade četiri kuće, kao i radove koji se izvode na sanaciji rečnog korita Kolubare. Sednicom Vlade će početi program obeležavanja stogodišnjice početka Prvog svetskog rata i Kolubarske bitke, kaže zamenik gradonačelnika Žarko Kovač. On navodi da je kompletan protokol u nadležnosti države, tako da još uvek nisu poznate sve  pojedinosti.

Protokol posete premijera i ministara Valjevu biće do detalja poznat u subotu, a nije poznato da li će premijer i ministri u Valjevo doći autobus, kao što je to bio slučaj na sednici Vlade Srbije koja je održana u Nišu.

Što se tiče Valjeva, to će za mnoge ministre biti potpuno nova destinacija, jer su ministri, prvenstveno iz redova SNS, do sada zaobilazili Valjevo, a neki i gradsko rukovodstvo. U Valjevu je tri puta bio ministar odbrane Bratislav Gašić (SNS) i sva tri puta je “zaobišao” rukovodstvo grada, koje predvodi Stanko Terzić (SPS). Isti slučaj je i sa ministarkom Zoranom Mihajlović (SNS), koja se u predizbornoj kampanji srela samo sa predsednikom lokalnog parlamenta Mihailom Jokićem (SNS), dok nije imala vremena za gradonačelnika Valjeva. Naš grad do sada nije posetio ni premijer Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić, koji je, tokom poplava, više puta obilazio susedni Ub.

2 komentara na “Sednica Vlade Srbije 9. novembra u Valjevu

  1. ALEKSA JOKIĆ PRIMA INVALIDSKU PENZIJU I SAVETNIČKU PLATU KOD PREMIJERA, NIJE ON INVALID U NOGU PA DA SAVETUJE. ETO NAM SPLETKAROŠA SA BRATOM KOJI UNIŠTAVA VALJEVO.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *