utorak, 23. aprila 2024.

Sklonjeni stubovi, ali ne i beton sa parkinga

Objavljeno: 27. jula 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Vlasnik Taverne Milosav Bebić sklonio je stubove ispred svog lokala, ali ne i beton sa parking mesta, koji je postavio nezakonito tokom vikenda. Vlasnik tog ugostiteljskog objekta je novinarima rekao da beton sa parking mesta neće ukloniti, jer je podneo zahtev za zakup tog parking mesta do kraja godine. “Tu nameravam da postavim prvo letnju, a potom zimsku baštu i to će biti moje parking mesto sve dokle god ga budem plaćao. Stubove sam uklonio, kao i stolove i stolice, tako da sada čekam rešenje za letnju baštu”, kaže vlasnik Taverne, ne pominjući da je zabranjeno betoniranje parking mesta i da lokalna vlast jedino dozvoljava postavljanje platforme.

Načelnik Gradske uprave Aleksandar Vujić Subotić za Patak kaže da će mehanizacija Vidraka ukloniti beton sa parking mesta, ukoliko to ne učini sam vlasnik. “Naredba je jasna, naloženo mu je da sve vrati u prvobitno stanje, uključujući i parking mesto”, kaže Vujić Subotić.

6 komentara na “Sklonjeni stubovi, ali ne i beton sa parkinga

 1. Gradska uprava je uspela da skloni 8 stubova bez betona, a uspela je danas da skloni i tek postavljenog direktora Doma zdravlja jer mu je traženo da pismeno zatraži otkaz na radno mesto lekara i da potpiše ugovor na 6-12 meseci kao v.d. direktor Doma zdravlja. Nakon toga može da ide kući i da više ne radi u Domu zdravlja. Kako je to odbio, uz odbijanje nametanja mu tima ljudi koje su mu pojedinci servirali a koje mora da postavi na razna mesta u Domu zdravlja, kako se priča ovde u Opštini, on je bio prinuđen da podnese ostavku na mesto v.d. direktora.

  0

  0
 2. Nazalost to je istina o kojoj smo i pricali i ocekivali ovakav rasplet dogadjaja.Po nasim informacijama to mu je pre nekoliko dana ponudjeno u Opstini i dolazi od osobe koja je pravnik u Opstini da tako nesto uradi. Pitamo se gde je taj bio do sada / po informacijama to je predsednik Upravnog odbora Doma zdravlja /!Da li on kao predsednik Upravnog odbora znao za kriminal bivseg direktora dr Milivoja Simovica , kako mu nije palo napamet da trazi kolika je plata tog direktora , kako se nije setio a i- ostali clanovi Upravnog odbora – da se afere koje se ,,vuku,, po stampi ispitaju i Tv i Skupstni ISPITAJUi?Koliko se razumem i razumemo u prava nije poznato u ovom slucaju kao i Simovica da je trebao da da ostavku i da onda bude direktor .Nije li krivica i to velika upravo od Upravnog odbora ?Da li ste kontrolisali nabavke , poslovanja ili samo ste dosli da uzmete napojnicu za odrzani sastanak .Ovim treba da se pozabave i druge ustanove jer je ocito doslo do prikrikrivanja , ako nije tako dokazite>Dr Zaven der Hazarjan treba da kaze ko je na njega vrsio pritiske oko promena u Domu zdravlja , ime i prezime kolega i tada ces da speres ljagu , jer ono sto uradi nije dobro nikako i one koje postavi!Tebe kolega nije mogao niko da natera da podneses ostavku i da ujedno radis kao izabrani doktor i da obavljas duznost v.d direktora naseo si kolega na igrice , ali sta ces svaka se skola placa ..Uradio si cin koji te svrstava sa onim nasim kolegom bivsim direktorom kako nisi shvatio igru …?Idemo dalje bice zanimljivo ….bice jos v.d direktora .. jakih ..Mi znamo da pacijenti negoduju zbog ovakvih zbivanja gde kazu deco ovo nikada nije bilo veceg javasluka!Kolega Jokic Radisa samo ceka kao mis iz prikrajka i trlja ruke bicu , bicu ….

  0

  0
 3. Ima mnogo gorih primera gde su lokali zauzeli komplet trotoare i gde su ih ogradili, pa kada žene sa kolicima tuda prolaze moraju strogo da vode računa da se ne sudare sa konobarima…

  Nema kod nas poštovanja pravila, mismo narod za lečenje, a posledica svegaa je nemaština i borba za preživljavanje većine, zato što se manjina enormno bogati sve više i više.

  Vraćamo se u srednji vek, klase su sve izraženije…

  0

  0
 4. Ja sam gradjevinskoj inspekciji prijavio nelegalnu gradnju komsijije kuce,zauzeo je sve sto je mogao,napravio kucu i legalizovao…Nisu mu mogli nista…A ovamo ruse neke stubove…Demonstriraju silu!!! Bruka

  0

  0
 5. Nista cudno, za vlast naravno, kad je covek dobio dozvolu da sagradi ono cudo od gradjevine koje se uklapa sa sredinom kao sorts sa snegon sta je malo betona na ulici. K oji mozak urbanisticki to delo smisli.Ima ime i prezime , a tek kako bi bilo sa uzivanjem slusati pred kamerama elaboriranje te dozvole. Ovaj beton dodje kao pena

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *