utorak, 5. marta 2024.

Vlasnik Taverne mora da parking mesto vrati u prvobitno stanje

Objavljeno: 27. jula 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Vlasniku Taverne dat je rok do danas da parking mesto ispred njegovog lokala, koje je preko vikenda betonirao, vrati u prvobitno stanje. To je za Patak potvrdio načelnik Gradske uprave Aleksandar Vujić Subotić. „Ukoliko to ne učini u previđenom roku, radove koje je izveo ukloniće Gradska uprava, a račun će biti ispostavljen vlasniku Taverne“, kaže Vujić Subotić. On najavljuje podnošenje krivične i prekršajne prijave protiv vlasnika tog lokala.

Vlasnik Taverne je nezakonito zabetonirao parking mesto da bi ispred svog lokala postavio letnju baštu. Nadležene inspekcije su mu naložile da obustavi sve radove, međutim vlasnik Taverne se oglušio o to i sinoć je postavio stolove i stolice na betonirano parking mesta, kao i na još jedan deo trotora, bez ikakvih dozvola.

„ Odmah nakon prijave nelegalnog postavljanja letnje bašte u Karađorđevoj ulici komunalna policija u saradnji sa građevinskim inspektorom izvršila je kontrolu radova kada je i ustanovljeno da vlasnik Taverne nema apsolutno nikakve dozvole za to. Juče je inspekcijski organ Gradske uprave doneo rešenje o uklanjanju objekta u roku od 24 sata. Ukoliko to ne bude učinio danas će to uraditi G.U. Protiv vlasnika će biti podneta krivična i prekršajna prijava. Izvinjavamo se svim građanima zbog eventualnih neprijatnosti i štete koja je u centru grada napravljena i uveravamo Vas da će ovakva i slična postupanja biti strogo sankcionisana“, navodi Vujić Subotić.

2 komentara na “Vlasnik Taverne mora da parking mesto vrati u prvobitno stanje

  1. Joj kako je dobra ta gradjevinska inspekcija,rade i samo ruse…Prosle godine sam par puta prijavio nelegalne radove na mom zajednickom placu sa komsijom,radio je bez dozvole,napravio kucu,smanjio prolaz i nikom nista.Dobio je resenje za rusenje,ali od toga nema nista,legalizovao je objekat u ovoj propaloj drzavi.Manite se prica da nesto kao radite,nego vam Bebic nesto smeta…

    0

    0
  2. Ma sta bre GU da uklanja pa grad da kosta.Neka to (cenzurisano)ukloni sam kako ga je i betonirao.Sram ga bilo.Mafija.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *