utorak, 23. aprila 2024.

„Sloboda za Aleksandra“

Objavljeno: 22. novembra 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Na Gradskom trgu u 18 časova biće održan protest pod nazivom „Sloboda za Aleksandra“. Na večerašnjem protestu u znak podrške radniku Krušika Aleksandru Obradoviću, koji se nalazi u kućnom pritvoru, govoriće profesor Fakulteta političkih nauka dr Čedomir Čupić, predsednik Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti Savo Manojlović, student “1 od 5 miliona” Miodrag Simović i Valjevac Bogoljub Arsenijević Maki.

“Prošlo je 66 dana od hapšenja Aleksandra Obradovića i 40 dana od kada je u kućnom pritvoru. Pokažimo solidarnost, stanimo uz Aleksandra, njegova pobeda biće pobeda svih nas, savesnih i odgovornih građana. Aleksandar Obradović je uz profesorku Biljanu Stojković ovogodišnji dobitnik nagrade Dobar primer Novog Optimizma’. Aleksandar je pokazao šta znači biti garđanin, boriti se za istinu, pravdu i javni interes u teškim društvenim okolnostima“, navodi se u saopštenju za javnost organizatora protesta, na kome će građani moći da potpišu peticiju za puštanje Aleksandra Obradovića na slobodu.

Radnik „Krušika“ Aleksandar Obradović je uhapšen 18. septembra pod sumnjom da je odavao službene tajne i nalazi se u kućnom pritvoru.

Jedan komentar na “„Sloboda za Aleksandra“

  1. Nemamo mi institucine zato je narod na ulici. Ljudi ne rade svoj posao u institucinama. To se valjda zove korupcija.

    6

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *