sreda, 17. aprila 2024.

Slobodan Gvozdenović novi gradonačelnik Valjeva

Objavljeno: 20. juna 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Vlast u Valjevu formirali su naprednjaci i socijalisti, a za prvog čoveka Valjeva je izabran dr Slobodan Gvozdenović, lider valjevskih naprednjaka. Njegov izbor je podržalo 43 odbornika. Za zamenika gradonačelnika Valjeva izabran je Dragan Jeremić (SPS), koji je dobio podršku 44 odbornika.

Za članove Gradskog veća su izabrani Nikola Radojičić (SPS) za oblast poljoprivrede, David Maksimović (nestranačka ličnost-predlog SPS) za urbanizam, Bora Radojičić (SPS) za finansije, privredu i infrastrukturu, Nikola Popović (SNS) će biti zadužen za energetiku, Andra Savčić (SNS) za vanredne situacije, Dejan Bogojević (SNS) za društvene delatnosti, a Dobrosav Janković (SNS-PUPS) za saobraćaj. Po funkciji predsednik Gradskog veća je gradonačelnik, a njegov zamenik je, po funkciji, član Gradskog veća. U radnom odnosu, sa punom platom, u Gradskom veću će biti Nikola Radojičić, Dejan Bogojević i Andra Savčić.

Valjevo je dobilo novog predsednika gradskog parlamenta, a to Milorad Ilić (SPS), dosadašnji pomoćnik gradonačelnika Valjeva. Za njegovog zamenika je postavljen Mihailo Milutinović (SNS), aktuelni direktor Službe za zapošljavanje, dok je za sekretara Skupštine grada izabran Đorđe Pavlović (SPS), bivši direktor Vodovoda.

13 komentara na “Slobodan Gvozdenović novi gradonačelnik Valjeva

 1. Cestitam. Vlast sa naprednjacima na celu svakako ce biti bolje, nego sve predhodne, a i vreme je bilo da sns vodi ovaj grad, jer svaki dan imamo da vidimo koliko to dobro rade na republickom nivou. Evo ovih dana, Zelezara, ulaganje kineza, dolazak Rusa, danasnja presuda Miskovicu.

  32

  13
  1. Ma nije on bitan kum Mika ga tamo ugurao, to je bilo najavljeno na komentario on se hvalio odavno da će biti u Gradskom veću. Samo rata da ne bude, jel će ovi ovakvi odmah da predju u petu kolonu, kako ih još nazivaju DRUGOSRBIJANCI.

   11

   5
 2. Posle mnogo godina, u valjevu je doslo do promene. Odlican gradonacelnik. Verujem da ce grad konacno krenuti unapred. Sve cestitke

  35

  17
 3. Boljeg ne zaslužuje al ima pravu pratnju Kaplara i Poćutu trio La kampanela.2/3 tria la kampanela bilo u zatvoru i ova 1/3 čeka rešenje suda. Ovi UDBAši u ištiše VA.

  18

  25
 4. Obrazovan,harizmatican,sposoban,spreman da povrati ugled Valjeva i vrlo ce brzo nas grad biti centar regiona! Cestitam!

  3

  10
 5. Najbolji ce voditi ovaj grad tako nema sumnje da nas ceka bolje vreme. Veliki borac Boba Gvozdenovic prezime govori o njegovoj snazi i spremnosti da se uhvati u kostac sa problemima koji muce ovaj grad i gradjane godinama!

  3

  9

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *