subota, 20. jula 2024.

Slava Valjeva bez novog gradonačelnika

Objavljeno: 20. juna 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Rezanje slavskog kolača danas je obavljeno bez prisustva novoizabranog gradonačelnika dr Slobodana Gvozdenovića, njegovog zamenika Dragana Jeremića i odbornika lokalnog parlamenta. Iako je sednica Skupštena grada počela u 8 časova, da bi sve tačke dnevnog reda bile usvojene do 11 časova, za kada je zakazano rezanje slavskog kolača u porti crkve Pokrova Presvete Bogorodice, iako je gradsko rukovodstvo svim zvanicama poslalo pozivnice u kojima piše da će svečani čin biti obavljen u 11 časova, rezanju slavskog kolača nisu prisustvovali novoizabrani čelnici Valjeva, niti brojni gosti. Gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović je sa saradnicima i odbornicima lokalnog parlamenta odmah po završetku sednice krenuo ka porti crkve, kako bi na vreme stigao da prisustvuje činu rezanja slavskog kolača, ali se sa pola puta vratio, nakon što mu je javljeno da je taj posao obavljen oko 10.35 časova.

Zbog čega je svečani čin obavljen 25 minuta ranije, zbog čega nije ispoštovan novoizabrani gradonačelnik, mnogobrojni građani, gosti iz Valjeva i okolnih opština, kao i novinarske ekipe, nismo uspeli da saznamo, jer nam u PR službu Gradske uprave nisu odgovarali na telefonske pozive.

Kako nam je potvrđeno, rezanju slavskog kolača je, od gradskih funkcionera, prisustvovao samo načelnik Gradske uprave Aleksandar Vujić Subotić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *