četvrtak, 25. jula 2024.

Smanjen broj krivičnih dela

Objavljeno: 11. oktobra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Na području Kolubarskog okruga smanjen je broj krivičnih dela u odnosu na prošlu godinu. Prema podacima Policijske uprave u Valjevu, za prvih osam meseci ove godine evidentirano je 980 krivičnih dela, što je 20 odsto manje nego lane. Broj krađa je manji za 30 odsto u odnosu na prošlu godinu i za prvih osam meseci je zabeleženo 206 krađa. Ono što ohrabruje je podatak da je za 43 odsto smanjen broj teških krađa. Prošle godine ih je u Kolubarskom okrugu bilo 338, a ove godine 194. Smanjen je broj i ukradenih vozila. Za prvih osam meseci ove godine u Valjevu i opštinama Kolubarskog okruga nestalo je 15 automobila, a u istom periodu prošle godine je ukradeno 19 vozila.

Pored značajnog smanjenja broja krivičnih dela, Policijska uprava Valjevo je veoma dobre rezultate ove godine postigla u otkrivanju krivičnih dela iz oblasti privrednog kriminaliteta, tako da se, zahvaljujući dobrim rezultatima, ovdašnja Policijska uprava nalazi na trećem mestu u Srbiji po broju otkrivenih krivičnih dela u ovoj oblasti.

Jedan komentar na “Smanjen broj krivičnih dela

  1. Nema sta, policija stvarno radi korektno. Za manje od 7 dana su uhvatili lopove sto su komsiji opljackali prodavnicu.

    4

    1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *