petak, 21. juna 2024.

Vip 4G mreža za brzi prenos podataka dostupna u Valjevu

Objavljeno: 10. oktobra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Nakon što je Vip u aprilu prošle godine prvi uveo mobilnu mrežu najnovije četvrte generacije, ova tehnologija sada je na raspolaganju i korisnicima u Valjevu. Vip 4G signal u Valjevu u ovom trenutku pored centra grada pokriva i naselja Tešnjar, Pećina, Brđani, Kličevac, naselje Oslobodioci Valjeva, kao i deo naselja Gradac.

„Vip mobile stalno ulaže u svoju mrežu i tehnologiju kako bismo obezbedili bolji kvalitet postojećih usluga i unapredili iskustvo u korišćenju mobilnih uređaja. Nedavno smo postavili 800. 4G baznu stanicu, a do kraja godine ćemo omogućiti brz i pouzdan mobilni širokopojasni internet za 77% stanovništva, u više od 70 manjih i većih gradova Srbije’’, ističe Natali Delić, CTO kompanije Vip mobile.

Pored Valjeva, do kraja godine brza 4G mreža stiže i u sve veće gradove Kolubarskog, Mačvanskog i Sremskog okruga – Loznicu, Šabac, Lazarevac, Rumu, Sremsku Mitrovicu i druge.

4G mreža omogućava veoma brz prenos podataka i multimedijalnog sadržaja preko mobilnih uređaja kao i gotovo trenutan odziv mreže i učitavanje on-line sadržaja. Prosečne brzine su između 40 i 60 Mbps, što je više nego trostruko brže od postojeće 3G mreže. Tako korisnici stiču utisak praktično trenutnog pristupa internetu i preuzimanja velikih i zahtevnih aplikacija, gledanja i deljenja HD i Full HD video materijala.

Kako objašnjavaju u Vip-u, prelazak na Vip 4G mrežu je jednostavan, neophodno je da korisnik ima odgovarajuću postpejd tarifu i telefon, i da zameni postojeću karticu za 4G SIM karticu uz zadržavanje postojećeg broja. Vip u svojoj ponudi ima veliki izbor 4G uređaja za svačiji džep, kao i NOVA tarife sa dovoljno uključenih megabajta za surf.

Promo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *