četvrtak, 13. juna 2024.

Smenjen tehnički direktor Vodovoda

Objavljeno: 15. juna 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Tehnički direktor Vodovoda Slobodan Živanović smenjen je danas sa te dužnosti. Kako saznajemo, on je smenjen zbog tehničkih propusta tokom prošlonedeljnih restrikcija vode. Potvrdu ove infrmacije nismo mogli da dobijemo od prvog čoveka valjevskog Vodovoda Djordja Pavlovića, jer nije odgovarao na naše brojne telefonske pozive. Tu informaciju je novinarima potvrdio direktor Gradske direkcije Dragan Jeremić, koji je rekao da bi nakon smene tehničkog direktora Vodovoda trebalo da usledi i smena pojedinaca u JP „Kolubara“, ne navodeći imena. „To je sada na gradonačelniku Stanku Terziću“, kratko je rekao Jeremić. Inače, smenjeni tehnički direktor Vodovoda Slobodan Živanović se jutros u 9.30 časova pojavio na konferenciji za novinare u sali Gradskog veća, gde je javnost informisao o tome da je vodosnabdevanje Valjeva normalizovano posle šest dana. Ubrzo nakon toga saopšteno je da je Živanović smenjen sa te funkcije. Ostaje nejasno zbog čega je on govorio na konferenciji za novinare, ako je rukovodstvo Vodovoda odlučilo da ga smeni zbog propusta u radu.

5 komentara na “Smenjen tehnički direktor Vodovoda

 1. Jedini strucan u Vodovodu na tehnickim poslovima je Dragan Zivaovic,covek koji u malom prstu ima sve u Valjevu i okolini sto se tice vodovodne infrastrukture,zasto Dragana vratite na mesto tehnickog direktora,a ne tamo neke leve…

  0

  0
 2. U ovoj informaciji koju ste objavili mnogo je važnije pitanje – kakve veze ima Dragan Jeremić zvani Poćuta sa smenom tehničkog direktora Vodovoda? Niti je zaposlen u Vodovodu, niti je član Gradskog veća koje je ovakvu odluku usvojilo! Ali je „pozvan“ da se obrati medijima?! Magistar političkog marketinga je totalno neuk a uporno bi da nešto saopštava medijima. Zasluge za potonuće SPS politike na lokalu pripisati njihovom kormilaru Presne Snage!

  0

  0
 3. Poćuta priprema teren za svog profesora Miku Turčina iz Divaca, da dovedu Živanovića, to se priča već dva meseca. Poćuta i Turčin iz Divaca su dvojac bez Kobilara.

  0

  0
 4. Bivši tehnički direktor JKP „Vodovod Valjevo“ Protić Miodrag Kale je već odavno u penziji. On je često pričao vic o tome kako je pre povratka sa puta van Valjeva obavezno zvao sekretaricu da je pita da li je tu tehnički direktor. Ukoliko bi ona rekla da nije, da je na putu, onda je sve u redu, a ukoliko bi rekla da jeste to bi značilo da je u međuvremenu smenjen. Ovaj vic i ja često pričam sve dok vic nije postao istina.
  Nisam imao nameru da uopšte izlazim u javnost, a i do sada sam se pojavljivao samo kada sam to morao. Međutim obzirom da je moja malenkost postala glavna medijska tema lokalnih valjevskih medija u ponedeljak 16.06.2015. god., odlučio sam da ipak napišem par redaka.
  Elem, od gradskog rukovodstva sam ujutro 16.06.2015. god. pozvan da dam izjavu na konferenciji za štampu, obzirom da su završila rekonstrukcija cevovoda sirove vode „Paklje – Valjevo“, te da su prestale restrikcije vode u grada. Pozvan sam ja jer je direktor JKP „Vodovod Valjevo“ na odmoru u Crnoj Gori. Nakon toga me je zamenik gradonačelnika Grada Valjeva odveo u Beograd na zakazani sastanak, takođe obzirom da je direktor na odmoru.
  Po povratku u Valjevo, na lokalnim valjevskim televizijama, iz izjave gospodina Dragana Jeremića vidim da sam smenjen „za opšte društveno dobro“. Da napomenem da je dotični gospodim direktror Direkcije za urbanizam, građevinsko zemljište, puteve i izgradnju Valjeva. U svojoj izjavi naglašava da su me oni smenili. Predpostavljam rukovodstvo direkcije u kojoj je direktor, mada ne znam kakve veze oni imaju sa JKP „Vodovod Valjevo“. Iz ove izjave mogao sam da zaključim samo da je na radove za rekonstrukciju cevovoda sirove vode „Paklje – Valjevo“ potrošeno 40 miliona dinara i da je to dobra vest kojom bi rebalo da skupe poeni za vladajuću stranku na predstojećim izborima. Međutim, pošto nije bilo dovoljno vode vršene su restrikcije, a to samo po sebi nije dobra vet i donosi negatine poene, pa zbog toga neko treba da odgovara. Taj neko sam ja. Oni su pustili da „sve upropastim“, da restrikcije prođu, pa me onda smenjuju. Ovo je veoma lako odraditi pošto nisam politički aktivan i to ne uzrokuje nikakve političke konsekvence za one koji su me smenili (verovatno rukovodstvo Direkcije za urbanizam, građevinsko zemljište, puteve i izgradnju Valjeva).
  Danas kada ovo pišem je utorak 16.06.2015. godine. Dobio sam odštampanu „Ponudu za zaključivanje aneksa ugovora o radu“ nezavedenu i nepotpisanu i „Aneks br. 2 Ugovora o radu br. M-602 od 31.12.2014. godine“, takođe nezaveden i nepotpisan. Sada sam u totalnoj nedoumici: jesam li ja smenjen ili nisam, zašto ovi dokumenti nisu potpisani i da li će neko iz rukovodstva Direkcije za urbanizam, građevinsko zemljište, puteve i izgradnju Valjeva doći da potpiše? Ili se možda ja varam? Možda to ipak „politički“ gaze ostali narod, kao u vreme mog oca? Da li je vic istina? Mnogo je nedoumica. Prosudite sami.

  0

  0
  1. Sve ste dobro sagledali i shvatili da Presna Snaga trči kroz kukuruzište našeg milog Valjeva. gazi, lomi ljude onako blatnjava, neuka. Osvešćeni Valjevci čistog obraza i neispranog mozga moraju stati na kraj Političkoj Sirovosti jer je ona uvek destruktivna i za sobom nikad ne ostavi ništa drugo sem kaljugu! Pa nećemo valjda da nam se kapa kroji na kečerskom poprištu jer je neko koncentrat Sirove Snage? Svesni moraju da nadvladaju Sirovo jer je to jedina zakonitost opstanka i napretka!

   0

   0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *