četvrtak, 29. februara 2024.

Smenjeni tehnički direktor i šef pravne službe Vodovoda

Objavljeno: 18. juna 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Danas je konačno razrešena dilema oko toga da li je tehnički direktor Vodovoda Slobodan Živanović smenjen ili ne. Direktor Vodovoda Đorđe Pavlović izjavio je za Patak da je Živanović, praktično, smenjen tek danas, iako je odluka o njegovoj smeni doneta još u ponedeljak. Pavlović objašnjava da je došlo do propusta u radu pravne službe Vodovoda koja je napravila grešku oko rešenja o smeni Živanovića, zbog čega je šefica te službe Branka Tomić smenjena! Pavlović kratko kaže da je dosadašnji tehnički direktor smenjen zbog propusta u radu prilikom prošlonedeljnih restrikcija vode.

Za novog tehničkog direktora danas je postavljen Dragan Živanović. Na naše pitanje da li zbog prošlonedeljnih problema sa vodom, kada građani nisu znali ni kada će biti isključeni, ni kada će dobiti vodu, odgovornost snosi i sam direktor Vodovoda, Pavlović kaže da će o njegovom radu “suditi” gradonačelnik, Gradsko veće i Skupština grada. Pavlović dodaje da nije znao da je plan restrikcija vode star više od 25 godina.

Do sada, nakon prošlonedeljnih problema sa vodom, “ceh” je jedino “platio” doskorašnji tehnički direktor Slobodan Živanović, dok niko iz JP “Kolubara”, koje je bilo investitor posla na rekonstrukciji cevovoda izvorišta “Paklje”, nije snosio nikakve sankcije, iako je gradonačelnik Stanko Terzić od direktora Miodraga Markovića tražio da se utvrdi ko je “zakazao” u čitavom sistemu i da se kazne oni koji su nisu dobro radili posao za koji su plaćeni.

4 komentara na “Smenjeni tehnički direktor i šef pravne službe Vodovoda

 1. Nadzorni organi ovog preduzeća ali i drugi nadležni organi bi morali da se mnogo ozbiljnije pozabave time šta je prethodnih desetak godina ova nesposobna žena uopšte radila u Vodovodu, krijući se iza partijske knjižice sps-a i brukajući tu partiju ali i uz podršku mentora nesposobnog ekonomiste ace tomić koji godinama žari i pali u tom nesrećnom preduzeću.
  Radi se inače o osobi inkriminisane prošlosti koja za sobom ima krivična dela krađe novca zbog čega je svojevremeno oterana sa posla u opštini.
  Treba ispitati kakve je sve zloupotrebe činila u svoju korist a kakve je zloupotrebe činila obezbeđujući drugima korist a spisak je pozamašan.
  Ona nije samo odavno zrela za smenu sa rukovodećeg mesta u tom nesrećnom preduzeću gde neko kao ona može uopšte biti neki rukovodilac već i za druge vrste odgovornosti a pre svega toga da se neko stvarno ozbiljno bavi tim preduzećem za otkaz ugovora o radu.

  0

  0
 2. Zanimljivo je kako vodeći SPS-ovci Valjeva sada „potapaju“ svoje pione! Nije valjda da su to ovi počeli neregularno da rade sad a nisu pre? Zar nije SPS postavio onu Kaju da bude vd dir. Centra za socijalni rad? A ta na munte otkupila stan od skoro 90 kvadrata! Zar nije isti taj SPS znao šta je ta radila, naravno dok im je služila? Zar isto tako nije SPS postavio i sadašnjeg dir. Doma zdravlja Simovića? I sad odjednom tolika povika na njega? Biće da se GLAVEŠINE SPS SPAŠAVAJU gazeći preko svojih klada, ne bi li sačuvali sopstvene glave iznad površine bare! Kva, kva, ide inspekcija!

  0

  0
  1. Kaja je napravila haos , a setite se koliko je Stanko Terzic ,,zatezao ,, da ta doticna ostane pa se jos i ponosno pojavi na Vecu , a vecnici koji pojma nemaju i samo dizu rukice a mi tosve gutamo Sada druze Stanko Terzicu odgovornost tvoj ai Vecnika na optuzenicku klupu i da vidimo da li cete da tako nastavite da radite kao sa ovim Simovicem iz Doma zdravlja kome ste usvoili izvestaj , a covek ne da je ispricao lazi nego prosto da se ne poveruje kako sve okrece u krug .Kazu dobro obavesteni da je taj Simovic poceo i da preti zasto se proziva ikakoje on ok , Jeste ok ali u Zanzibaru a ogromna dokumentacija postoji koja kaze da je dr , ginekolog Simovic sve slagao.I naravno da SPS nece da dozvoli vise urusavanje Ustanove jer ovaj Simovic ce da uradi sve da ostane na vlasti.Gospodo iz Radio Patka .potrazite od Simovica ginekologa i njegovih saradnika , VesneJ Jokic/ osobe koja je bila zaduzena za kadrove , / zato Dom zdravlja sada placa 1.583.000 zbog,, dobrog kadrirana, dug prema RFFZO/ j,,i za javne nabavke /po nasim sumnjam / papiri tako govore napravila ogromnu stetu Drzavi , gradu/ Milije lUKIC pravnica koja je ,,slucajno ,,ilinamerno uz dogovor sa Simovicem napravil ne oprostive pravne grteske .Ljuba Vesic covek zaduzen za ljudske resurse i kadrove osoba koje je koliko je na tom mestu / a i ranije/ gde je premesten zbog propusta napravio ogromnu stetu njegovom greskom gde je sestri pogrsno obracunao radni staz i ona ostala bez posal , Pa je posle dr Simovic ginekolog primi / posto mu jetaj Ljuba Vesic prijatelj / na teret Doma zdarvlaj , paonda ta setra dobije otpremninu, i isplacivan je licni dohodak 3-4 meseca gde je ustanova u minusu 280.000/ plata , porezi../E sada najveci biser dIrektor Milivoje ginekolog Simovic ispalti toj sesti 30.000 za pretrpljen strah gde je napravio jos jedna finansijski prekrsaj jer ni po jednom osnovu tonije imao pravo ,,Ali sta cete bahatost tog direktora sa Rdaismo Jokic / koga je postavio za pomocnika direktora za medicinske poslov je velika, i to svi znaju da je postavljen da stiti Simovica a sbe posto su prijatelji/ mozda finansijski na stetu ovog Grada / I zato smatram da treba seci na vreme Ide Skupstina , idu izbori a i mediji i pojedini organi vlasti vise mnecda okrecu glavu od kriminala u Domu zdravlja .Stanje je katastrofa….Sve ovo sto sam izeno / izneli / stojimo iza toga i kada zelite mozete da proverite .Hvala na ustupljenom mestu i vremenu, ovoje zaradi nekih nevernih tomai bahatih kojikazu da nije nista istina i da im niko nisrta ne moze/

   0

   0
  2. Kaja je napravila haos , a setite se koliko je Stanko Terzic ,,zatezao ,, da ta doticna ostane pa se jos i ponosno pojavi na Vecu , a vecnici koji pojma nemaju i samo dizu rukice a mi tosve gutamo Sada druze Stanko Terzicu odgovornost tvoj ai Vecnika na optuzenicku klupu i da vidimo da li cete da tako nastavite da radite kao sa ovim Simovicem iz Doma zdravlja kome ste usvoili izvestaj , a covek ne da je ispricao lazi nego prosto da se ne poveruje kako sve okrece u krug .Kazu dobro obavesteni da je taj Simovic poceo i da preti zasto se proziva ikakoje on ok , Jeste ok ali u Zanzibaru a ogromna dokumentacija postoji koja kaze da je dr , ginekolog Simovic sve slagao.I naravno da SPS nece da dozvoli vise urusavanje Ustanove jer ovaj Simovic ce da uradi sve da ostane na vlasti.Gospodo iz Radio Patka .potrazite od Simovica ginekologa i njegovih saradnika , VesneJ Jokic/ osobe koja je bila zaduzena za kadrove , / zato Dom zdravlja sada placa 1.583.000 zbog,, dobrog kadrirana, dug prema RFFZO/ j,,i za javne nabavke /po nasim sumnjam / papiri tako govore napravila ogromnu stetu Drzavi , gradu/ Milije lUKIC pravnica koja je ,,slucajno ,,ilinamerno uz dogovor sa Simovicem napravil ne oprostive pravne grteske .Ljuba Vesic covek zaduzen za ljudske resurse i kadrove osoba koje je koliko je na tom mestu / a i ranije/ gde je premesten zbog propusta napravio ogromnu stetu njegovom greskom gde je sestri pogrsno obracunao radni staz i ona ostala bez posal , Pa je posle dr Simovic ginekolog primi / posto mu jetaj Ljuba Vesic prijatelj / na teret Doma zdarvlaj , paonda ta setra dobije otpremninu, i isplacivan je licni dohodak 3-4 meseca gde je ustanova u minusu 280.000/ plata , porezi../E sada najveci biser dIrektor Milivoje ginekolog Simovic ispalti toj sesti 30.000 za pretrpljen strah gde je napravio jos jedna finansijski prekrsaj jer ni po jednom osnovu tonije imao pravo ,,Ali sta cete bahatost tog direktora sa Rdaismo Jokic / koga je postavio za pomocnika direktora za medicinske poslov je velika, i to svi znaju da je postavljen da stiti Simovica a sbe posto su prijatelji/ mozda finansijski na stetu ovog Grada / I zato smatram da treba seci na vreme Ide Skupstina , idu izbori a i mediji i pojedini organi vlasti vise mnecda okrecu glavu od kriminala u Domu zdravlja .Stanje je katastrofa….Sve ovo sto sam izeno / izneli / stojimo iza toga i kada zelite mozete da proverite .Hvala na ustupljenom mestu i vremenu, ovoje zaradi nekih nevernih tomai bahatih kojikazu da nije nista istina i da im niko nisrta ne moze/Ovde je pomenuta Kaja , i odgovor na predhodni komentar .

   0

   0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *