četvrtak, 25. jula 2024.

Manijak iz Požege napao još četiri žene iz Valjeva

Objavljeno: 19. juna 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Nakon što je valjevska policija uhapsila Branka M. (31) iz Požege zbog toga što je odvukao u podrum i naterao na bludne radnje tek punoletnu devojku K.M. iz Valjeva, javile su se još četiri žene koje su bile žrtve ovog manijaka! Najgore je prošla jedna Valjevka koju je Branko M. silovao u njenom stanu!

„ Na prevaru je ušao u stan te žene. Zvonio je na vrata i tražio čašu vode. Kada se žena okrenula da mu donese vodu, on je uleteo u stan za njom i napao je. Pošto je žena bila sama u stanu, nije uspela da se odbrani i silovao ju je. Na isti način pokušao je da obljubi još dve žene, međutim, one su počele da vrište i uspele su da ga odgurnu i on je pobegao“, navode naši izvori bliski istrazi.

Najveći broj napada dogodio se u naselju „Kolubara dva“, u blizini glavne železničke stanice. „ Utvrđeno je da je Branko M. vozom dolazio iz Požege u Valjevo i verovatno je zato najveći broj žrtava iz naselja koje je najbliže železničkoj stanici. U tom naselju napao je i jednu šestaestogodišnju devojčicu u ulazu jedne zgrade, ali je ona uspela da mu pobegne“, navode naši izvori.

Manijak je uhapšen u utorak, posle napada na K.M. (18), koju je u sred bela dana presreo u centru Valjevu i odvukao je u podrum jedne zgrade, gde ju je naterao na bludne radnje. „ Za veoma kratko vreme uspeli smo da uhapsimo osumnjičenog, jer smo imali njegov opis i napravili smo mu zasedu po čitavom gradu. Pošto je u javnost procurela vest o njegovom hapšenju, javile su nam se i ostale žene koje su bile na udaru osumnjičenog. Sumnjamo da spisak sa ovih pet žena i devojaka nije konačan i da ima još žrtava“, kažu naši izvori.

Kako saznajemo, uhapšeni Branko M. je od ranije poznat policiji i do sada je osuđivan zbog bludnih radnji nad ženama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *