ponedeljak, 24. juna 2024.

Smenjenim direktorima prestaje radni odnos

Objavljeno: 6. marta 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Svim smenjenim direktorima iz redova SNS prestaje radni odnos u javnim preduzećima i ustanovama u kojima su do sada radili. Radni odnos prestaje smenjenom direktoru “Vidraka” Janku Gagiću,  koji nema “zamrznuto mesto”, tako da će otići na Zavod za zapošljavanje. Bivši direktor “Toplane” Ivko Stojković vratio se profesorskom poslu u OŠ “Desanka Maksimović”, gde ga je čekalo radno mesto. Doskorašnja direktorka Centra za kulturu Slađana Marković danas će i formalno biti razrešena na sednici Upravnog odbora te ustanove, na kojoj bi članovi trebalo da donesu odluku o prestanku radnog odnosa bivšoj direktorki. Prema ranijim najavama, smenjeni direktori SNS koji su izabrani po konkursu tužiće Grad zbog nezakonite smene. “Iskorisićemo sva pravna sredstva”, rekao je za Patak bivši direktor “Vidraka” Janko Gagić.

2 komentara na “Smenjenim direktorima prestaje radni odnos

  1. Kako ucitelj GAGIC nema mesto u GAGIC-GROUP, pa doveli ga naprednjaci kao uspesnog i strucnog, a sad ga nece niko i nije PARTISKO ZAPOSLJAVANJE A TAKO STRUCAN I UMAN COVEK MORA NA BIRO.

    0

    0
  2. Što za takvog stručnjaka kao učitelja Gagića sad nema mesta ako nije bilo partiskog zapošljavanja.Što ne ide da uči decu.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *