nedelja, 14. aprila 2024.

Snežna vejavica zahvatila opštinu Mionica

Objavljeno: 4. februara 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Predsednik opštine Mionica Boban Janković na terenu je sa ekipama zimske službe koje čiste puteve na čitavoj teritoriji opštine. Tri ekipe sa dva skipa i kamion su na terenu od popodnevnih časova, kada su i počele padavine, ali snežna vejavica neprestano stvaraju nov pokrivač.

Mašine su u Ključu, Rajkoviću, Robajama, Golupcu, Krčmaru, Toliću, Brežđu, Osečenici, Gornjem Lajkovcu, Struganiku, Planinici pa nastavljaju dalje kako bi stigli u svako mesto.

Boban Janković sa radnicima zimske službe, foto: Opština Mionica

„Naše zimske službe rade bez prestanka. Cilj je da sve funkcioniše uprkos otežanim vremenskim uslovima. Putevi moraju biti prohodni. Činimo sve kako bi ustanove i službe radile normalno. Ja ću i večeras biti sa vrednim radnicima kojima smo doneli hranu jer neprestano rade na čišćenju. Stići ćemo do svakog sela i svakog čoveka“,  rekao je Janković koji je od radnika zimske službe tražio dodatno angažovanje, kako bi se putevi održali prohodnim.

Iz poslovnice Elektrodistribucije u Mionici kažu da je snabdevanje električnom energijom stabilno, ali da su oni u pripravnosti ukoliko dođe do nekih smetnji.

Svi građani na teritoriji opštine Mionica koji imaju problema sa prohodnosti puteva mogu se obratiti opštinskom Kol centru besplatnim pozivom na broj 0800-50-50-55.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *