subota, 20. jula 2024.

SNS: Da se preispita rad Kolubare

Objavljeno: 16. septembra 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Srpska napredna stranka zatražila je da se preispita rad JP “Kolubara”. Šef pravnog tima Gradskog odbora SNS Mihailo Milutinović predložio je da se formira Radna grupa kako bi se ispitalo poslovanje ovog preduzeća koje se bavi izgradnjom brane Stubo-Rovni. Milutinović kaže da zaposleni imaju brojne povlastice, a da mnogi od njih ništa ne rade. “Oni su država u državi”, rekao je Milutinović. Komentarišuću izvršenje gradskog budžeta za prvih šest meseci ove godine, on je istakao da je za poljoprivredu izdvojeno samo oko 14 odsto planiranog budžeta, dok je JP “Kolubara” dobilo čak 60 odsto od planiranih sredstava.

Milutinović je rekao da će SNS u lokalnom parlamentu pokrenuti inicijativu da se formira Radna grupa čiji bi zadatak bio da se preispita rad “Kolubare”.

Inače, tim preduzećem već duže vreme, u statusu vršioca dužnosti, rukovodi Miodrag Marković, koji je kadar SPS. Konkurs za izbor direktora tog JP je poništen, jer se na njega javio samo jedan kandidat, koji nema podršku vladajuće koalicije. Kako saznajemo, lokalna vlast će, postaviti novog vršioca dužnosti tog preduzeća, a za sada se u tajnosti drži njegovo ime.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *