nedelja, 26. maja 2024.

SNS: Kad Pavlović loše solira

Objavljeno: 20. marta 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Nakon što je šef odborničke grupe SPS-JS u Skupštini grada Valjeva Đorđe Pavlović saopštio da ta partija traži smenu predsednice Komisije za dodelu nagrade grada Zorice Jocić, kao i to da bude poništena prošlogodišnja godišnja nagrada grada Valjeva, koja je uručena Mališi Pajkoviću, saopštenjem za javnost oglasio se Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu.

Saopštenje prenosimo u celosti.

Svaka politička partija na javnoj sceni nastupa sa svim svojim članovima. Slično orkestru . Tek zajedništvom i zajedničkim radom mogu se postići rezultati. To je oduvek slučaj sa Srpskom naprednom starnkom , ali nam slučaj šefa Odborničke grupe SPS-a Đorđa Pavlovića pokazuje da orkestar može biti i raštimovan.

Dokaz da jedan instrument trenutno zvuči raštimovano je i poslednje saopštenje pomenutog Pavlovića.

A zašto se violina raštimovala?

Već godinu dana traju besomučni napadi na predsednicu Komisije za dodelu nagrade grada Valjeva dr Zoricu Jocić od strane šefa odborničke grupe SPS-a. Traju jer nije lako pomiriti se sa činjenicom da je ista grupa glasala za dobitnike nagrade prošle godine.  Mnogo toga je rekao Pavlović, ali je verovatno „slučajno“ baš tu činjenicu izostavio.

Izostavio je i da odluku o nagradama donosi Skupština, a ne Komsija. Pravničko znanje  sa položenim pravosudnim ispitom, opet je zakazalo. Gospodine Pavloviću , recite jednom za promenu istinu jer u laži su kratke noge. SPS je podržao izbor nominovanih za nagrade. Koliko god vi to izostavljali, istina Vas uvek sustigne.

Violina je zaškripala i nakon jučerašnjeg glasanja kada je jedan broj odbornika njegove partije ponovo učinio isto. Isti ton potrajao je i kada je predsednik GO SPS-a Đorđe Milanović u ime svog odbora čestitao dobitnicima nagrade i pružio snažnu podršku njihovom izboru.

Ova pokvarena violina ne bi bila bitna nikom ko tu muziku sluša da ista ne pokušava da bude izgleda, prva violina. Ali, ako je verovati činjenicama sa glasanja i objavljenoj podršci pred ovom violinom teško da će neko aplaudirati. Još manje su šanse da će jednom i nagradu dobiti.

Građanima Valjeva  stav  partije eksperta Pavlovića je jasan – Podrška dodeljenim nagradama.  Pa šta onda znači poslednje saopštenje pomenute ambiciozne violine?

Pokušaj lošeg soliranja? Preporuka za neki drugi orkestar?

Gospodine Pavloviću, ako mislite da se blaćenjem, uvredama  i lažima stiče naklonost varate se. Pred vama je još puno rada ako biste da na sledećim izborima iko kupi kartu za vaš raštimovani nastup.

SNS još jednom čestita svim dobitnicima nagrada i snažno veruje da će pokušaj politizacije same dodele ostati zauvek usamljen pokušaj pojedinca, navedeno je u saopštenju Gradskog odbora SNS-a.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *