nedelja, 23. juna 2024.

SNS: Ko rukovodi Valjevom?

Objavljeno: 30. juna 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Komentarišiću prvih 100 dana aktuelne vlasti, koju su krajem februara formirali socijalisti sa još nekoliko manjih partija i udruženja građana, valjevski naprednjaci ocenjuju da je “utisak broj 1” to što se ne zna ko rukovodi Valjevom! Narodni poslanik i poverenik SNS u Valjevu Slobodan Gvozdenović kaže da je pitanje svih pitanja šta je sa gradonačelnikom Stankom Terzićem i ko predstavlja Valjevo. On je poručio da naprednjaci, ukoliko prvi čovek Stanko Terzić nije u stanju da vodi grad, traže njegovu ostavku.

Govoreći o prvih 100 dana rada nove vlasti Gvozdenović je ocenio da čelnici Valjeva, dok se grad i država suočavaju sa brojnim finansijskim problemima, donose odluku o povećanju broja članova Gradskog veća, povećanju apanaža za predsednike i članove nadzornih odbora javnih preduzeća i ustanova, dok valjevski Vodovod, u vreme kada uzima kredit sa astronomskim kamatama da bi bio likvidan, istovremeno raspisuje tender za kupovinu luksuznog automobila.

 

 

8 komentara na “SNS: Ko rukovodi Valjevom?

 1. Pa za tog u Vodovodu direktora, KLOMBER mada je znao da ne ispunjava uslove da konkuriše za direktora, glasao kao član komisije da isounjava uslove, i sad smeta njegova nestručnost bahatost i oholost, a ne smeta KLOMBEROVO licemerstvo i dvoličnost. Eeee a šta bi sa sudjenjem dobrom doktoru Bobi, jel se izuseo sud, sudije nestrećni roditelji i svi koji terete dobrog doktora Bobu.

  0

  0
  1. Smarate, opasno smarate o komisijama, o direktorima, zao vam samo fotelja. To sto smarate nece nista promeniti cinjenicu da idete u opoziciju,pa nastavite da smarate i smarate i smarate……….. da smarateeeee……

   0

   0
 2. Tako je, doktore. Oni se izmedju sebe ucenjuju i jedni druge zaposljavaju, prave hajduciju pred ocima javnosti, a gradonacelnika bas briga sto mu narod gladuje. Nadam se da ce uskoro u opoziciju, bar do Nove godine , da im vidimo ledja, jer ne mogu vise da gledam kako narod propada, a lokalno rukovodsatvo radi sta hoce, dok u isto vreme prebacuju odgovornost na naprednjake, jer su vlast na republickom. Gradjani Valjeva treba da konacno shvate da su naprednjaci na lokalu opozicija i da su nam za sve krivi lokalni politikanti , koji su poslednji bastion politikanstva pokondirenog u Srbiji, a mozd ai u Evropi. ma sta mozda, sigurno.

  0

  0
 3. Napred, Bobo, do konacne pobede na ovim „strankama“ koje nas upropastise. Vise se kod mene skupi kad rostiljam, nego sto je glasalo za Kovaca i njegovu stranku na izborima u martu.

  0

  0
 4. Politika me nije mnogo zanimala, ali kad vidim kuda ide ovaj grad, pocela sam da pratim i vidim da je vreme da naprednjaci dodju na vlast i u Valjevu.

  0

  0
 5. Briga njih sto narod gladuje, bitno da kupe dobru limuzinu, da se ne tresu kad idu putevima koje nisu asfaltirali.

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *