sreda, 17. aprila 2024.

SNS: Nedvosmislena podrška Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci

Objavljeno: 18. aprila 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Nakon ponovljenih izbora, koji su održani u subotu na 11 biračkih mesta u Valjevu, saopštenjem za javnost se oglasio Gradski odbor Srpske napredne stranke, koji je saopštio da su na ponovljenim izborima građani su pokazali nedvosmislenu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci.

Kako se navodi, prema preliminarnim rezultatima koje je obradio izborni štab Gradskog odbora SNS Valjevo na predsedničkim izborima od ukupno 5.335 birača glasalo je 1.773 građana ili 33,23 odsto, od čega je Srpska napredna stranka osvojila 1.180 glasova ili 66,65 odsto glasova.

Za parlament od ukupnog broja birača 5.273 na izbore je izašlo 2.035 građana ili 38,59 odsto od čega je za Srpsku naprednu stranku glasalo 1.187 građana ili 58.33 odsto.

„Zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću mudroj i odgovornoj politici koju vodi, Vladi Srbije, kao i lokalnoj samoupravi grada Valjeva naš grad se menja na radost svih sugrađana. To Valjevci znaju i to su nam i pokazali na proteklim izborima 03. aprila, kao i na ponovljenim predsedničkim i parlamentarnim izborima, na kojima su nam dali ogromnu podršku. Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo, izražava veliku zahvalnost građanima Valjeva na ukazanom poverenju. Rezultati su važni, mi ih imamo“, navedeno je u saopštenju za javnost SNS.

U samom Valjevu izbori su ponovljeni na četiri biračka mesta. Na biračkim mestima Gradac-mala sala (2) i OŠ “Vladika Nikolaj” (4) su ponovljeni samo predsednički izbori. Na biračkom mestu 28 u OŠ “Andra Savčić” su ponovljeni predsednički i parlamentarni izbori, a na biračkom mestu 27 u OŠ “Nada Purić” samo parlamentarni izbori.

Parlamentarni izbori su ponovljeni i u sedam valjevskim sela i to na biračkim mestima Gornji Taor (53), Mrčić (63), Paune (64), Dublje (73), Donja Grabovica (78), Brankovuina (82) i Gornja Bukovica (95).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *