petak, 24. maja 2024.

SNS: Rušenje Vlade Srbije krenulo iz Valjeva

Objavljeno: 9. novembra 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Orkestrirana kampanja protiv Vlade Srbije i SNS, ali i pokušaj rušenja Vlade Srbije, krenuli su iz Valjeva, rekao je na konferenciji za novinare prvi čovek valjevskih naprednjaka i narodni poslanik dr Slobodan Gvozdenović. „Valjevo je pilot projekat za rušenje Vlade“, rekao je Gvozdenović i dodao da je sve počelo gostovanjem lidera DS Bojana Pajtića na lokalnoj Televiziji Valjevo plus, a kampanji su se priključili i ostali mediji.

„ To je preoznatljiva matrica, sprega tajkuna, političara bivšeg rešima i pojedinih medija, tako da Valjevo ispada pilot projekat za rušenje Vlade Srbije. Sve je počelo sa gostovanjem Bojana Pajtića 5. novembra na televiziji koju kontrolište vlasnik firme ’Ingrapomni’, zatim se kreće kroz medije, koje opet on kontroliše. Sve je jasno, nervoza je sve veća, novca ponestaje i onda pokušavaju da ruše Vladu Srbije“, rekao je Gvozdenović.

Na pitanje novinara kako je moguće da je rušenje Vlade Srbije počelo gostovanjem lidera DS Bojana Pajtića na valjevskoj televiziji, dr Gvozdenović je odgovorio da je to njegov utisak.

„ To je moj utisak, ali imam i još neke pouzdane indicije, o kojima sada ne mogu da govorim“, odgovorio je Gvozdenović.

Dr Gvozdenović je ove tvrdnje izneo nakon što je krajem prošle sedmice u javnosti obelodanjeno da je oslobođen optužbi  u slučaj smrti bebe 2007. godine. Suđenje po ovom predmetu u valjevskom sudu, pod optužbom da dr Gvozdenović 24. januara 2007. godine nije na vreme porodio Ivanu Katić, zbog čega je rodila mrtvu bebu, trajalo je punih šest godina i odlagano je više od 15 puta! Oslobađajuju presudu donela je sudija Osnovnog suda Branka Marković.

Iznošenje istine u javnost o slučaju koji je star osam godina, dr Gvozdenović je iskoristio da optuži pojedine medije da učestvuju u rušenje Vlade Srbije, što je očigledan pritisak na rad medija, koji su u konkretnom slučaju samo izneli zvanične sudske podatke u vezi optužnice koja je bila podignuta protiv dr Slobodana Gvozdenovića.

13 komentara na “SNS: Rušenje Vlade Srbije krenulo iz Valjeva

 1. Čim se iznese istina-počinju teorije zavere. Da, sigurno su novinari krivi što je protiv doktora podignuta optužnica, kao da su je oni pisali, a ne tužioci ( i to loši). Što na konferenciji ne reče koliko puta je suđenje odloženo zbog njegovog nedolaska, kako baš predmet dopade u ruke sudiji Branki Marković i da li može mirno da spava?

  21

  5
  1. Na svim valjevskim porataima si ostavio isti komentar protiv Bobe, ali bas u rec isti. Jesi li radio copy-paste ili si pisao?

   8

   16
  2. Problem je napravljen odavno. Niko ne moze da se bori sa vetranjacama koje su postali SPS i DS u Valjevu koji samo sire glasine i neistinu.

   4

   14
 2. Žuti su bili poznati po svojim građevinskim firmama i teritorijama gde rade. Tako je Valjevu zapao Ingrap. A o kvalitetu radova ne bih trošio ni reči…zna svaki Valjevac. Mene samo zanima da li je neko mogao toliku imperiju da stvori na pošten način, i zašto nikada nije bilo nikakve kontrole urađenog posla prilikom asfaltiranja! Hoću da neko konačno odgovara!

  12

  12
 3. Utisak vecine naroda je da sve pocinje gostovanjem predsednika DS Bojana Pajtića,tako da se u potpunosti slazem sa Dr.Gvozdenovicem.Od nekle je morala poceti prljava kampanja protiv vlade i premijera koji svoj posao obavljaju perfektno.Ne sumnjam da je izbor pao na Valjevo.Dr.Slobodan Gvozdenovic ima indicije koje nece izneti dok se ne utvrde,sto je ispravan stav.

  7

  18
 4. Dr.Slobodan Gvozdenovic usrecio mnoge porodice,uradio mnogo uspesnih porodjaja,zahvaljujuci njemu mnogo dece je zaplakalo,prodisalo,doslo na svet.Sve se to zaboravi i pada u vodu kada se dogodi neki nemili dogadjaj.Niko ali niko ne moze da pozeli da se neciji zivot ugasi pre nego sto je i poceo.

  9

  20
 5. Samo si nam ti falio sa tvojom bolesnom konstrukcijom,ionako nas vlast zaobilazi kao da smo šugavi.Takozvani lubeničar nam kreira politiku u SNS,socijalisti sami jedu svoje dobre kadrove generalno svi skupa jadna nam majka sa svima vama.

  18

  3
 6. Gvozdenovic sebi daje velicinu inspiratora pomenutog dogadjaja sobzirom da je neko ko je grad izlagao i zapustio svojim ne cinjenjem uprkos svom dijalogu postenog politickog poslanika gde se sve svodi na platu i udoban zivot za razliku od radnika i seljaka posebno seljaka koje nije obisao nikada za vreme citavog svog mandata niti pomagao u razvoju Valjevskih sela za izgradnju puteva za poboljsanje oporavka sela i uzgoj stoke kao i sadnji raznih kultura gde bi mladi imali podsticaj pored zivota na selu.

  13

  1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *