subota, 20. jula 2024.

Za sat vremena dva lančana sudara u Valjevu

Objavljeno: 12. novembra 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Tri saobraćajne nesreće dogodile su se jutros u valjevskom kraju u roku od sat vremena. U samom Valjevu za sat vremena dogodila su se dva lančana sudara, a u Divcima, na magistralnom putu Valjevo-Beograd, došlo je do direktnog sudara dva automobila. Jutros oko 7 časova na Duplim trakama, kod „Orahovo hlada“ došlo je do lančanog sudara u traci ka Beogradu. U lančanom sudaru su učestvovala četiri automobila, a povređenih nije bilo. Saobraćaj je bio u prekidu oko sat vremena, dok je policija obavljala uviđaj.

Tokom obavljanja uviđaja došlo je do lančanog sudara u suprotnoj traci, gde je učestvovalo više vozila, čiji su vozači, najverovatnije, posmatrali šta se događa u suprotnoj traci i tako je došlo do sudara više vozila. Prema prvim informacijama, na sreću, ni u tom lančanom sudaru nema povređenih.

U trećoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Divcima, u direktnom sudaru dva automobila su povređene dve osobe. Kako saznajemo, do nesreće je došlo kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa vozilom koje mu je dolazilo u susret. Oba vozača su, prema prvim informacija, zadobila lake povrede, a zbog uviđaja saobraćaj se na tom delu obavlja otežano.

 

Jedan komentar na “Za sat vremena dva lančana sudara u Valjevu

  1. neoprezna vožnja neispravna vozila pre neki da oko 12og nov,2015 kamion sa prikolicom bele boje va reg na kome piše fima stiroporor išaoje u valjevo na mostu ljubostinje stajao je autobus da izađe putnik kamion je išao brzo ima veliki trag kočenja od trafike i da ne bi udario na autobus popeo se na trotoar mosta do ograde sreća nije bilo pesaka kamion je nastavio put i skrenuo prema žel.stanici očigledno brza vožnja neispravne kočnice

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *