utorak, 21. maja 2024.

SNS: Stanko Terzić da vrati otpremninu

Objavljeno: 22. jula 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- SNS je zatražila od gradonačelnika Valjeva Stanka Terzića da vrati otpremninu koju je, svojevremeno, uzeo u državnoj službi. Šef pravnog tima SNS Mihailo Milutinović je na konferenciji za novinare rekao da bi Terzić, prvenstveno, to trebalo da učini iz moralnih razloga, pošto njegov rad ponovo finansiraju građani Valjeva. Milutinović je rekao da će vrlo brzo javnosti predočiti koliku sumu novca je Stanko Terzić uzeo na ime otpremnine.

“ Ako uzmete otpremninu stvar je morala da više ne radite u javnom sektoru, ako vratite otpremninu onda nema nikakvih problema da ponovo radite u javnom sektoru”, rekao je Milutinović.

2 komentara na “SNS: Stanko Terzić da vrati otpremninu

  1. A Klomberu, sa impresivno POLITIČKO-PRELETAČKOM karijerom da se ZABRANI bavljenje politikom! Ako ništa drugo, iz moralnih razloga, kao i Terzić, treba da se povuče iz političkog života. Ne mora ništa da vraća. Samo neka ide. Pošteno.

    0

    0
  2. Dobro Klomberu, jel ti to sve rekao Mika da pričaš, da nervira Stanka Otpremninu .Jel to taj isti moral o kome govoriš, dobro bi bilo da si govorio o svom moralu, i o moralu svog mentora, da se upoznaju gradjani.Trčkaraš za Poćutom i Bobom da pokupiš mrvice ako ti daju, a daće ti kao i KONČITI.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *