petak, 21. juna 2024.

SNS važniji potpisi od sednice Skupštine grada

Objavljeno: 7. marta 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Ni jedan odbornik SNS nije se pojavio u skupštinskoj sali u petak, na sednici na kojoj je trebalo da se odlučuje o dobitnicima ovogodišnjih godišnjih nagrada Valjeva, ali i o mnogim drugim važnim odlukama, među kojima je i prvi rebalans gradskog budžeta. Na pitanje zbog čega nisu prisustvovali sednici lokalnog parlamenta, prvi čovek valjevskih naprednjaka i narodni poslanik dr Slobodan Gvozdenović je za „Patak“  rekao da nema vremena za razgovor, jer ima važnija posla na Ubu.

U izjavi za VTV je Gvozdenović bio malo pričljiviji, pa je otvoreno priznao da su naprednjacima važniji potpisi za listu Aleksandra Vučića, nego građani Valjeva. Na pitanje zbog čega nisu bili na sednici, Gvozdenović je odgovorio da su svi odbornici bili zauzeti poslom oko prikupljanja potpisa za izbornu listu SNS.

„ Svi odbornici, svi aktivisti i svi funkcioneri SNS su danas na terenu i isključivo se bavimo prikupljanjem potpisa za podršku izbornoj listi SNS- Aleksandar Vučić“, rekao Gvozdenović.

Na insistiranje novinara da kaže da li se odbornici SNS nisu pojavili na sednici zbog toga što je na dnevnom redu bio predlog da dr Boško Đukanović bude proglašen počasnim građaninom Valjeva, Gvozdenović nije dao konkretan odgovor, već je ponovi da su sve aktivnosti odbornika u petak bile usmerene na prikupljanje potpisa za izbornu listu SNS.

6 komentara na “SNS važniji potpisi od sednice Skupštine grada

   1. Jok Turčin iz Divaca će da bidne, ili neki njegov i batin Janičar. A moguče i to.

    12

    6
 1. Zasto se milijana krijes.Mi se dobro znamo. Samo cemo sada biti jos veci prijatelji ,muko moja.Pozdravljate Mika Jokic

  4

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *