nedelja, 21. jula 2024.

SPREG okupio 135 izlagača

Objavljeno: 8. aprila 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Sajam privrede Zapdne Srbije i najveća sajamska manifestacija koja se održava u Valjevu SPREG ove godine je okupio 135 izlagača iz oko 30 opština i gradova Srbije. SPREG se održava ponovo, nakon dvogodišnje pauze zbog korona virusa, a izvršni direktor ove sajamske manifestacije Jovan Grujić je na svečanom otvaranju rekao da je organizacija ovogodišnjeg Sajma, s obzirom na situaciju u svetu i činjenicu da su mnogi gradovi ostali bez svojih sajmova, bila pravi izazov.

Posle nekoliko godina pauze, svoj štand na SPREG-u ima i grad Valjevo, koji predstavlja svoje privredne i infrastrukturne projekte, turističku ponudu, subvencije u oblasti poljoprivrede koje se realizuju preko preduzeća „Agrorazvoj – valjevske doline”.

„Ovo je pravo mesto da se posetiocima predstave mala preduzeća, preduzetnici i industrija. Siguran sam da će dolaskom stranih investitora, ali i rastom poslovanja naših preduzeća, Valjevo postati značajno mesto na mapi razvijenih privrednih centara Srbije“, poručio je gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković na svečanom otvaranju SPREG-a.

Svečano otvaranje SPREG-a

Sajamsku manifestaciju je svečano otvorio komercijalni direktor valjevskog preduzeća „Blist“ Dejan Stojnić.

„Ovakvi sajmovi su važni u odnosu na sve druge forme predstavljanja kompanije pred potencijalnim poslovnim partnerima. Pokušaji onlajn sajmova neslavno su se završili. Na sajmovima kao što je SPREG, ostvaruje se neposredan kontakt, proizvod se može dodirnuti, ugovoriti posao se može na licu mesta i ovakve manifesta su ključne za razvoj biznisa“, rekao je Stojnić.

Na sajamskoj manifestaciji, na oko 2.000 kvadrata izložbenog prostora u glavnoj sali „Omni centra“ i na prostoru ispred ovog objekta, ima najviše izlagača iz proizvodne delatnosti.

SPREG se održava po 17. put održava u organizaciji Regionalna asocijacija malih i srednjih preduzeća zapadne Srbije i valjevske agencija GATTI.

Sajamska manifestacija će za posetioce biti otvorena danas do 19 časova, a sutra od 10 do 16 sati. Ulaz za sve posetioce je besplatan.

Patak online

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *