subota, 20. aprila 2024.

SPS se oprostio od Milorada Ilića

Objavljeno: 1. aprila 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn
????????????????
????????????????

VALJEVO – Predsednik Skupštine grada i istaknuti funkcioner SPS Milorad Ilić biće sahranjen u prisustvu članova porodice danas na Novog groblju u Valjevu. Ilić je preminuo u subotu 28. marta u Beogradu.

Povodom Ilićeve smrti, oglasili su se valjevski socijalisti, čije saopštenje prenosimo.

“Odlazak našeg Miće neizmeran je gubitak ne samo za porodicu Ilić i Socijalističku partiju Srbije, već i za grad Valjevo, kojim se dičio tokom svakog pređenog pedlja svoje višedecenijske uspešne karijere. Tri decenije je svojim neumornim radom i zalaganjem bio oličenje pravog i iskrenog socijaliste, dostojno vodio grad Valjevo u najtežim momentima i napustio nas visoko podignutog čela. Ostavio nam je u amanet pravičnost, čast i postojanost, koje ne smemo izneveriti. Naša dužnost i obaveza je da u njegovo ime budemo još bolji borci za svoje, naše Valjevo, i složniji partijski drugovi, koji su uz njegovu pomoć uvek pronalazili pravi put.

Valjevski socijalisti zauvek će biti zahvalni i ponosni što su delili partijske redove sa velikim lokal-patriotom Miloradom Mićom Ilićem, neretko ga birajući da ih predvodi u ostvarenju zajedničkih ciljeva i ideja za što bolje i razvijenije Valjevo. U našim srcima i našem budućem delovanju zauvek se kandidovao da i politički i životno bude uzor kome svako od nas ponaosob kao socijalista i pravi Valjevac treba da stremi.

Niko ne umire dokle god ima nas koji ćemo se sećati. A, Miće, njegovih lekcija, njegovog nepresušnog optimizma, blage naravi i osmeha, sećaćemo se zanavek! Neka ti je laka zemlja dragi i dobri Mićo. Počivaj u miru. Večnaja pamjat!”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *