subota, 20. aprila 2024.

SPS: Slede razgovori sa SNS i unutar stranke

Objavljeno: 30. januara 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Gradska kuća, foto: Patak online
Gradska kuća, foto: Patak online

VALJEVO- Nakon što je juče smenjena Jelica Stojanović, rukovodilac Odeljenja za imovinske poslove i opštu upravu Grada Jelica Stojanović (SPS) otvara se pitanje da li će valjevski socijalisti izaći iz gradske vlasti pred predstojeće izbore, koji se očekuju na proleće. Predsednik Gradskog odbora SPS Đorđe Milićević kaže za portal Patak online da se on još uvek nije bavio tim pitanjem, te da narednih dana predstoje razgovori sa koalicionim partnerom SNS, a nakon toga će se o tome raspravljati i u Gradskom odboru SPS.

„Juče sam se čuo sa gradonačelnikom Slobodan Gvozdenovićem i dogovoreno je da u narednih nekoliko dana sednemo za isti sto i razgovaramo o svim problemima. Nakon toga celokupnu situaciju će razmatrati Gradski odbor SPS“, rekao je Milićević za naš portal.

Kako su pojedini mediji objavili, Jelica Stojanović je smenjena po nalogu gradonačelnika Valjeva Slobodana Gvozdenovića, a problem je, navodno, nastao zbog prodaje jednog stana, koji je u vlasništvu grada. Ove navode zvanično još uvek nije komentarisao prvi čovek grada Slobodan Gvozdenović, niti smenjena Jelica Stojanović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *