sreda, 19. juna 2024.

Šta je valjevski: Čudo neviđeno, voz iz Valjeva stigao u Beograd tačno na vreme

Objavljeno: 12. maja 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Kako saznajemo od izvora iz Železnica Srbije, putnički voz na relaciji Valjevo – Beograd, koji po redu vožnje kreće iz Valjeva u 19.03, a u Beograd stiže u 20.58 sati, stigao na odredište tačno na vreme! Putnici su bili šokirani, niko nije verovao šta se dešava.

„Negde pred Stepojevac odlučio sam da zaspim, mislio sam da me čeka još makar jedan sat vožnje do Beograda. Tek što sam sklopio oči, žena me je probudila i rekla mi da smo stigli u Resnik! Nisam mogao da verujem, ubeđivao sam je da nije dobro videla gde se nalazimo, od grafita na prozorima, ali nisam bio u pravu, to je zaista bio Resnik“, ispričao je našem novinaru Dragojlo Popović (43) koji se u Beograd zaputio sa ženom da bi proverio da li njihov sin redovno posećuje predavanja na fakultetu.

Nekim putnicima je od šoka i pozlilo, pa je intervenisala i Hitna pomoć. Zvanične potvrde, da je voz stigao na vreme, iz Železnica još uvek nema.

 

O AUTORU

Marko Lazić je rođen, odrastao i živi u Valjevu i nema nameru da ga napušta. Završio je Gimnaziju, studira ekonomiju. Piše da nasmeje, uglavnom bezuspešno. Publiku je uspešno podelio na dva tabora- one kojima su njegovi tekstovi glupi i one kojima su njegovi tekstovi bez veze. Autor je FB stranice “Šta je valjevski”, koja ima preko 6.000 pratilaca.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *