subota, 2. marta 2024.

Šta je valjevski: Devojka otkrila da može prošetati pored reke Gradac bez objavljivanja slike na Instagramu!

Objavljeno: 11. aprila 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Dvadesetdvogodišnja studentkinja M.M. iz Valjeva sasvim slučajno je otkrila da prva šetnja pored reke Gradac na prolećnom suncu može proći i bez objavljivanja slike na popularnoj društvenoj mreži. “Kao i svakog vikenda došla sam iz Beograda, gde studiram, u posetu roditeljima da pokupim pare i hranu za narednu nedelju. Vreme je bilo predivno, sunce, 23 stepena, prosto savršeno! Pošto je bila subota dogovorila sam se sa prijateljicama da prošetamo pored reke”, počinje svoju priču M.M.

“Skupile smo se kao i uvek kod Europroma. Pomislih u sebi da bi bilo lepo da se slikamo. Izvadila sam svoj novi iPhone tipa skup, i uslikala savršen selfi. Sliku sam želela da okačim na Instagram, i čim sam krenula da izaberem odgovarajući filter desilo se najgore- telefon je zakucao! Da bi izbegla nepotrebna pitanja drugaricama sam rekla da ću sliku doraditi u Photoshopu kad dođem kući- međutim slike više nije bilo!“, ispovedila nam se preplašena M.M. koja je shvatila da je ovo prvi put da je otišla na Gradac, a da to nije videlo njenih 5315 pratilaca na popularnoj društvenoj mreži.

M.M. još uvek ne zna kako će njena okolina reagovati na ovo, zbog toga je i želala da, bar za sada, ostane anonimana. Kakva će njena reputacija na Instagramu biti posle ovoga ostaje nam da vidimo!

O AUTORU

Ovo je nova humoreska autora Marka Lazića. Marko je rođen, odrastao i živi u Valjevu i nema nameru da ga napušta. Završio je Gimnaziju, studira ekonomiju. Piše da nasmeje, uglavnom bezuspešno. Publiku je uspešno podelio na dva tabora- one kojima su njegovi tekstovi glupi i one kojima su njegovi tekstovi bez veze. Autor je FB stranice “Šta je valjevski”, koja ima preko 6.000 pratilaca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *