sreda, 26. juna 2024.

U Valjevu sedam izbornih lista

Objavljeno: 11. aprila 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Gradska izborna komisija proglasila je sedam izbornih lista za lokalne izbore u Valjevu, dok je za dve izborne liste podnet prigovor. Na lokalnim ozborima zakazanim za 24. april izborne liste su potvrđene kolicijama okupljenim oko SNS, DS i SPS, zatim Radničkom pokretu, Udruženju građana Pobeda, Dveri-Boško Obradović i Dosta je bilo-Saša Radulović.  Gradska izborna komisija donela je Rešenje o odbijanju proglašenja izborne liste “Pokret za Valjevo i Demokratsku srećnu Srbiju’’. Na to  rešenje je podnet  prigovor i postupak je u toku. Na proglašenu izbornu listu “Dveri – Boško Obradović”, podnet je prigovor, dok je za podnetu izbornu listu ’Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka donet je zaključak o otklanjanju nedostataka.

5 komentara na “U Valjevu sedam izbornih lista

 1. Mene samo interesuje od kojih para se finansiraju one plahate po banderama i trafoima? Znam da se od svojih direktora preduzeća legalno uizima harač za partije ali ovo prevazilazi te sume, posebno na lokalnom nivou. Treba ono naštampati, pa uglaviti onolike glave u one ramove (neki svetle a neki ne svetle), pa sve to pokačiti i učvrstiti na bandere. Pa ko im dade dozvole da se to tako radi? Grad ili Elektro-distribucija? Pa ko plaća zakup na banderama? Ja kad hoću da iznesem astal pred svoju kuću na trotoar – odmah mi dođu i naplate zauzeće prostora. Nije mi baš jasno mnogo toga.

  7

  0
 2. Javljeno juče da je potvrđena i lista Nove demokratije sa onim otpatcima iz grupe građana Sandici Vatikanke. Tu je i g. Milan Pićuk? Šta mu to treba? On je čovek lepo sredio svoj život i u ranijem a i u nastupajućem periodu. Sve dao drugu Jeremiću a i on njemu. Joj, kakvi komentari. I da ne zaboravim, kako nije ništa dobio, ništa što pričaju zli jezici? Em bio na direktorskoj plati od oko 160.000 dinara, em ga vozao službeni automobil, em suprugu uposlio na 100.000 plate takođe u HK, em potrošio pare na kupovinu 40.000 mirisnih jelkica (da napišem i preko koje firme?), em bio na 30.000 apanaže u Pijačnoj upravi i još oko 70.000 na kreditnoj kartici mesečno u zajednici tih piojačara Srbije uz provode – prošle nedelje 4 dana u Subotici (sve plaćeno, i spavanje, i klopa, i piće, i muzika, i devojke, i …), em bio u Kadrovskoj komisiji Grada (sitno – 5.000 po sednici), em im plaćali (njemu, Brankoviću i Lučiću po svakoj odluci Skupštine)… Pa malo li je?

  5

  0
  1. Sramota je da se na ovakav nacin glasa .Ljudi da li shvatate ko su Dveri i sadasnja DSS . kakav Pokret za Valjevo , bili su u vlasti i sta su uradili uzimali samo sebi i svojima bliznjim { to je tako kod njih} Matic Zoran sa 20 i vise krivicnih pobeze u Naprednjake { malo li je ono sto imaju } Jel on dodje iz DSS .NIGDE NEMA LEPSE NEGO GLASATI ZA ONE KOJI SE BORE ZA GRAD , sta uradi onaj nesrtecnik sekretar Aca Jankovic , koji pod hitno mora biti uhapsen za ono sto je uradio u Valjevskom GIKU!Nasledio je to iz Skupstine ili mu je neko pretiio , ako je ovo drugo druze kazi jer oni izvukose svoju guzu ,Naravno da nam te nije zao , ali zasto nas glasace i gradjane foliras i falsifikujes isprave { po nasim saznanjima i sumnjama}/Znas da nece niko stati sa krivicniom protiv tebe jer jedan ceo mandat ti da na volseban nacin uzmes ./Predlog celu komisiju RIK u Valjevu na poligraf i mislim da ce tada biti svima lakse kome je do pravde .Ovako sve je Aca mucka i vrli savetnik svim Predsednicima Skupstine uradio po nama na jedan kriminalan nacin ,a mi cemo kao ovce na glasanje i onda cemo svi biti prodati zaradi licnog intertesa nekakvih Pokreta ili pojedinaca!! Glas za one koji vole Valjevo , glas za one koji veruju u BOGA , glas za one koji nece izdati { ima ih puno u predhodnom periodu},Olovcicu u ruke 24 i glasaj te prave !Sta je sa branom Rovni samo pice camci jel to ono sto neko rece da ce biti ,jel to ono zasto mi moramo da strepimo u narednom periodu dok drugi trlja rukei stavlja parice u dzep???

   1

   0
  2. Za takve likove NEMA GLASOVA ….ovaj narod hleba nema ,ali je ovaj gospodin napisao istinu .Motka ona .u….a p amlati budalu neko nema za dete za uzinu , neko nema da kupi ,donji ves ..on daje na k…e//Valjevo , Valjevo …..Uzmite samo i pogledaj te ko se bori sve vreme za vas !!

   1

   0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *