nedelja, 21. jula 2024.

Šta je valjevski: Drugovi ga terorišu ga jer zna red vožnje autobusa za Petnicu

Objavljeno: 24. juna 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- V.R. (17) iz Petnice, učenik Ekomske škole iz Valjeva, godinama ima isti problem- drugovi ga bukvalno terorišu jer zna red vožnje autobusa za Petnicu! Mladić svakog radnog dana u toku školske godine putuje gradskim prevozom iz Petnice do centra grada i red vožnje autobusa je nešto što zna bolje od tablice množenja. Ironično, njegovi problemi počnju sa završetkom školske godine i početkom letnje sezone kupanja na bazenima u Petnici.

„Leti svi pohrle na bazen… Kako velika većina mog društva nema položen vozački, oni idu busom, tu i nastaju svi moji problemi. Pošto znaju da tim autobusom putujem skoro svaki prokleti dan oni počnu da me zivkaju… Od pitanja „Kad ide ujutru od Apoteke?“ ili „Kad ide od Gimnazije?“ ne mogu da živim! Facebook profil mi je ugašen tokom leta iz istih razloga, a račun za telefon mi je toliki da moram da berem maline dve nedelje da bi ga platio“, jada nam se V.R.

Pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu ovom mladići tako što će unapred, na internetu, informisati o redu vožnje autobusa!

 

O AUTORU

Marko Lazić je rođen, odrastao i živi u Valjevu i nema nameru da ga napušta. Završio je Gimnaziju, studira ekonomiju. Piše da nasmeje, uglavnom bezuspešno. Publiku je uspešno podelio na dva tabora- one kojima su njegovi tekstovi glupi i one kojima su njegovi tekstovi bez veze. Autor je FB stranice “Šta je valjevski”, koja ima preko 7.000 pratilaca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *