sreda, 19. juna 2024.

Šta je valjevski: Gas maska za svako novorođenče

Objavljeno: 14. oktobra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Nova grejna sezona u našem gradu ponovo nam je donela povišene koncentracije čađi. U želji da pomogne građanima, a pre svega mladim roditeljima, Zavod za privatno nazdravlje Valjevo odlučio je da svakoj bebi rođenoj na teritoriji Valjeva pokloni ispravnu gas masku!

„Kao javna ustanova u obavezi smo da pomažemo svim našim građanima. Novopečeni roditelji i ovako imaju previše troškova, a nadamo se da ćemo im naš mali poklon u vidu gas maske za bebu ipak smanjiti izdatke. Sve maske su nove i nekorišćene, a na lageru ih, za sada, ima preko 500“, izjavila je direktorka Zavoda Milica Dimčić Čađ.

Pošto je proširenje toplovodne mreže dalo očekivane rezultate, aerozagađenje je iz godine u godinu postaje sve nepodnošljivije, direktorka Dimčić Čađ unapred najavljuje da će ova akcija trajati sve do marta naredne godine i kraja aktuelne sezone grejanja.

 

 O AUTORU

Ovo je nova humoreska Marka Lazića. Marko  je rođen, odrastao i živi u Valjevu i nema nameru da ga napušta. Završio je Gimnaziju, studira ekonomiju. Piše da nasmeje, uglavnom bezuspešno. Publiku je uspešno podelio na dva tabora- one kojima su njegovi tekstovi glupi i one kojima su njegovi tekstovi bez veze. Autor je FB stranice “Šta je valjevski”, koja ima preko 7.000 pratilaca.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *