petak, 14. juna 2024.

Šta je valjevski: Grupa treznih građanja ometala proslavu poslednjig školskog časa

Objavljeno: 3. juna 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Žurku povodom poslednjeg školskog časa konstantno je ometala omanja grupa treznih građana. Kako saznajemo ova grupa je sve vreme stajala pored poslovnice Telekoma i mrko gledala slavljenike. Nekoliko njih je u jednom momentu čak i zevnulo što se, na veliku nesreću, proširilo i na nekoliko slavljenika. Grupa je ostala ravnodušna i na hitove Dragane Mirković kojima je DJ bezuspešno pokušao da ih razbije!

Iz „Instituta za bezbednost i prodaju maline“ poručuju da se ovakavi propusti više ne smeju događati te da ubuduće mere bezbednosti moraju biti podignute na viši nivo! Predlaže se i uvođenje kontrolnih punktova gde bi se treznim posetiocima davale limenke piva, što bi trebalo da smanji njihov broj.

 

O AUTORU

Marko Lazić je rođen, odrastao i živi u Valjevu i nema nameru da ga napušta. Završio je Gimnaziju, studira ekonomiju. Piše da nasmeje, uglavnom bezuspešno. Publiku je uspešno podelio na dva tabora- one kojima su njegovi tekstovi glupi i one kojima su njegovi tekstovi bez veze. Autor je FB stranice “Šta je valjevski”, koja ima preko 6.000 pratilaca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *