nedelja, 23. juna 2024.

Valjevska pivara povećala proizvodnju

Objavljeno: 3. juna 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevska pivara je za prva četiri meseca ove godine povećala proizvodnju za skoro 10 odsto u odnosu na isti period prošle godine. Direktor najstarije pivare u zapadnoj Srbiji Aleksandar Rajevac kaže da su od januara do aprila proizveli oko 35.000 hektolitara piva, dok je prošle godine u Valjevskoj pivari proizvedeno 100.000 hektolitara piva. „Kako je krenulo, očekujem da ćemo u ovoj godini imati još bolje rezultate nego prošle godine. Valjevska pivara na vreme izmiruje sve obaveze prema državi i radnicima. Samo prošle godine u budžet Srbije smo uplatili četiri miliona evra. Prosečna plata zaposlenih je 45.000 dinara. U fabrici imamo 205 radnika, a uskoro ćemo, zbog povećane proizvodnje, otvoriti još radnih mesta“, rekao je za Patak online direktor Valjevske pivare Aleksandar Rajevac i dodaje da je dalja sudbina ove valjevske fabrike u rukama države.

Pored tržišta u Srbiji i Bosne i Hercegovine, valjevsko pivo će od polovine juna moći da se pije i na amerečkom tržištu. „Prvi kamion sa našim pivom biće utovaren 15. juna, a tada ćemo dati više informacija o tom poslu“, kaže Rajevac. Na naše pitanje kako je moguće da Valjevsko pivo stiže do SAD, a da ga nema u pojedinim kafićima i restoranima, Rajevac odgovara da oni ne mogu da utiču da poslovnu politiku vlasnika ugostiteljskih objekata, niti da pariraju velikih pivarama, koje ugostitelje, uz novčanu nadoknadu uslovljavljavaju, da prodaju samo njihova piva.

„ Razlog zašto u valjevskim kafićima nema Valjevskog piva je ekonomske prirode, jer oni dobijaju novac za to što ekskluzivno prodaju odrđeno pivo u svojim lokalima. Mi nećemo dozvoliti da nas neko ucenjuje i da bilo ko pokuša da trguje sa Valjevskom pivarom u tom smislu. Mi činimo sve da ljudi budu zadovoljni, dajemo mobilijar, suncobrane, ali novac da bi prodavali Valjevsko pivo u Valjevu nikada nećemo dati”, poručio je Rajevac.

Valjevska pivara do sada u više navrata pokazala da je društveno odgovorno preduzeće. Pomogli su mnoge gradske i druge manifestacije, a Valjevska pivara je prošle godine bila najveći donator za kupovinu testa opterećenja srca za valjevsku kardiologiju.

Dobar rad Valjevske pivare prepoznali su mnogi, pa je tako ovo preduzeće dobilo nagradu  „Biznis partner 2016”, u tradicionalnom izboru agencije „Mass Media International”. U obrazloženju se navodi da je ovo priznanje  dodeljeno je Valjevskoj pivari za postavljanje novih standarda u kvalitetu, pouzdanosti i konkurentnosti u oblasti proizvodnje i distribucije piva.

 

7 komentara na “Valjevska pivara povećala proizvodnju

 1. Od kada pivaru vode Mika i Rajevac pivara samo niže uspehe. E sad tu im je pomogla i ovog Tužioca ćerka iz Sedlara koja je primljena kao tehno stručnjak. Inače svi su oni eksperti opšte prakse sve firme znaju da vode, možda bi mogli i Cirkus ako država osnuje u Valjevu.

  20

  9
 2. Narvno da je Pivara pod rukovodstvom Ace Rajevca procvetala i to vam smeta ,.Koliko se porodica izdrzava od te firme ? Samo znate da blebecete i i izmisljate neke gluposti .Narvno da se zna odakle ovo ide i naravno da je ovo cisdta sizofrenija !Ali nem vam tu prolaza !

  12

  14
 3. Nikada ti sa ,,malim nosem,, neces dostici ovog coveka sto mu stavljas minuse ,, otkaci on vas za vjeki , vjekova Dokazao se covek u svom poslu bez kradje , bez afera iili bilo cega sto ce narusavati ugled firme , Grada , Drzave i nema maznjavnaj love pa trk preko bare !Svaki pametan { ocito tebi nesto fali} ponosan je na ovu firmu jer je u nasem fradu i lepo bi bilo da ih ima jos vise .Samo napred G-dine Rajevac.

  15

  15
  1. Kako te je lako provaliti kao i u ostalim zivotnim elementima, heheeheeeee.odaje te nos!!On je zakon za Vas sa malim ,,nosem, , ponos Grada Valjeva a i sire te minuse samo trosis vreme , bolje cuvaj stomak neka raste kako treba a ti zans zasto jer zloba je teska muka i bolest !

   6

   9
   1. Sedi jedna , druga prija i stavljaju minuse coveku koji se jako kaje sto je i razmenio par reci sa Ministarkom iz Doma zdravlja Ovaj covek je posteno stekao diplomu , zvanje najuspesnijeg privrednik a i Predsednik je za Kolubarski okrug a ti iz Novog Naselja devojcice i nabedjena da sve zanas jedino ti je ostalo da onog tvog ,,dasu,, kljukas ,,vitaminima,, jer necete dostici nikada niovo G-dina Rajevca .Ovakvih direktora nikada dosat injemu nem da se mesaju cistacice { uz posovanje i ovog zanimanja} vec se zna ko kosi ko vodu nosiToliko nabedjne Ministarko za Nopvo Naselje.

    3

    1
 4. Bravo za Pivaru , bravo za direktora Acu Rajevca time si dokazo da si pravi privrednik i da znas kako treba voditi firmu a pritom ne ostetiti Drzavu ili Grad.Mi porodice koje radimo u nasoj Pivari smo Vam zahvalni ,

  5

  7

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *