nedelja, 16. juna 2024.

Šta je valjevski: Nestašica zaslužnih građana, moguć uvoz!

Objavljeno: 21. marta 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Gradska skupština ni posle dva zasedanja i angažovanja Šerloka Holmasa i Herkula Poaroa nije uspela da pronađe dovoljno zaslužnog građanina. U skupštinu Valjeva stižu ponude podobnih građana iz Šapca, Užica i Uba, a narednih dana biće doneta odluka o uvozu, jer potraga nije dala rezultate. Iako nestašica podobnih zaslužnih građana traje već nekoliko godina potrebe za uvozom do sada nije bilo!

„Još pre tri meseca su me čelnici Valjeva angažovali da pronađem dovoljno zaslužnog građanina. Pokušao sam sve, verujte mi. Sa svojim pomoćnikom sam više puta prešao ceo grad, ušao u svaku kuću, pogledao iza svakog grma, iza svakog kamena, ali zaslužnog građanina nije bilo ni na vidiku! Čak i kada bi naišli na nekoga ko bi zaličio na zaslužnog građanina on jednostavno ne bi bio dovoljno podoban“, izjavio je za naš sajt vidno usplahiren gospodin Herkul Poaro.

Iz gradskog rukovodstva nam je rečeno da je uvoz zaslužnih građana zakonski dozvoljen i regulisan, i dodaju da to ne bi trebalo da utiče na razvoj budućih zaslužnih građana.

 

O AUTORU

Ovo je nova humoreska autora Marka Lazića. Marko je rođen, odrastao i živi u Valjevu i nema nameru da ga napušta. Završio je Gimnaziju, studira ekonomiju. Piše da nasmeje, uglavnom bezuspešno. Publiku je uspešno podelio na dva tabora- one kojima su njegovi tekstovi glupi i one kojima su njegovi tekstovi bez veze. Autor je FB stranice “Šta je valjevski”, koja ima preko 6.000 pratilaca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *