utorak, 23. aprila 2024.

Izvinjenje gradonačelnika dr Đukanoviću

Objavljeno: 21. marta 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Gradonačelnik Valjeva Stanko Terzić uputio je izvinjenje dr Bošku Đukanoviću i kandidatima koji su predloženi za godišnje nagrade Valjeva, a kojima one nisu uručene, jer za to, kako je ocenio Terzić, nije postoljala politička volja. Umesto svečane akademije i godišnjih nagrada, povodom Dana grada, danas su uručene nagrade najboljim đacima valjevskih osnovnih i srednjih škola. Diplomu i novčanu nagradu od 30.000 dinara dobilo je 12 osnovaca, dok je šestoro srednjoškolaca, pored diplome, dobilo po 40.000 dinara.

„ Svih ovih godina smo se trudili da pomognemo najupsešnijim učenicima. U Valjevu već godinama funkcioniše Fondacija za talentovane učenike i ove godine je za njihov rad izdvojeno 17,8 miliona dinara. Đacima generacije, njihovim profesorima i roditeljima želim da čestitam od srca, jer nije lako biti najbolji i imati sve petice. Za to je potrebno puno truda i rada“, poručio je gradonačelnik Valjeva.

Predsednik Skupštine grada Mihailo Jokić je najboljim đacima osnovnih i srednjih škola poručio da su oni krenuli putem kojim se ređe ide i čestitao im na dosadašnjem uspehu. „ To je težak i trnovit put, pun iskušenja, jer što više ulazite u nauku, dolazite do saznanja da sve više ne znate. Taj put je beskonačan. Pred vama će stalno biti dileme da li ići dalje, kada pogledate kako dobro žive oni koji školu nemaju. Međutim, morate znati da škola i znanje pobeđuju“, poručio je Jokić.

Prvi čovek Valjeva Stanko Terzić je na svečanosti u sali Skupštine grada uputio javno izvinjenje dr Bošku Đukanoviću, koji je predložen za počasnog građanina Valjeva, kao i ostalim kadnidatima, koji su ostali bez godišnjih nagrada, jer lokalni parlament nije ni raspravljao o predloženim kandidatima. „Ono što me poslednjih dana muči je to što nismo dodeli godišnje nagrade. Osećam i obavezu i dužnost da uputim izvinjenje svim kandidatima koji su predloženi za godišnje nagrade Valjeva, kao i dr Bošku Đukanoviću, koji je bio predložen za počasnog građanina Valjeva. Ja se nadam da će narednih godina ova nepravda biti ispravljena i da će predloženi kandidati dobiti te nagrade, a mi se moramo truditi u narednom periodu da nas više ovakve stvari ne dese“, poručio je Terzić.

7 komentara na “Izvinjenje gradonačelnika dr Đukanoviću

 1. Cuti Cane otpremnino nemoj da lazes narod j….e onaj ko te glasa idi u penziju ,lazete samo ovaj narod i nije samo ovo u pitanju no vecina tvojih lazi i tvojih drugara.Sramoto grada Valjeva ko tebi i slicnim vise veruje ?NIKO!!

  5

  1
 2. Kad čujem IZVINI svakome se klanjam, i Otpremnini i Poćuti i Kaplaru i Turčinu i Lubeničaru i Pasulju….Ta reč svima njima fali da budu ljudi.

  7

  1
  1. A sta fali tebi kad nemas snage i dostojanstva da napises svoje ime i prezime
   Krijes se kao jadov a hoces nesto i da kazes

   2

   0
  1. doktor Turcin, doktor Pocuta, doktor Djolen konobar doktor Sasa pandur, a pred odbranom doktorske titule su i Boza papula i Trajko frizer.

   4

   2
 3. A ti samo srednju skolu uz moje poklanjanje svake godine dvojke iz matematike.tvoj turcin iz Divaca.

  2

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *