ponedeljak, 24. juna 2024.

Šta je valjevski: Organizovana kriminalna grupa prodavala pekarske proizvode posle ponoći

Objavljeno: 1. decembra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U akciji Odeljenja za suzbijanje prejedanja razbijen je organizovani lanac preprodaje pekarskih proizvoda. Članovi ove kriminalne grupe su na centralnim gradskim ulicama prodavali pekarske proizvode nakon ponoći i time prekršili poslednju odluku Gradskog veća.

“Svi članovi bande su uhapšeni na jednom mestu- u pekari u kojoj su pekli proizvode i pripremali ih za dalju distribuciju. Tom prilikom pronađena je i velika količina raznih vrsta bureka, kifli i pereca koja je bila zapakovana i spremna za rasturanje. Svi zaplenjeni proizvodi biće uništeni komisijski u prostorijama Odeljenja za suzbijanje prejedanja“, izjavio je za naš portal načelnik Gicko Kiflica.

Uhapšenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužiocu za pekarske delikvente.

 

O AUTORU

Marko Lazić je rođen, odrastao i živi u Valjevu i nema nameru da ga napušta. Završio je Gimnaziju, studira ekonomiju. Piše da nasmeje, uglavnom bezuspešno. Publiku je uspešno podelio na dva tabora- one kojima su njegovi tekstovi glupi i one kojima su njegovi tekstovi bez veze. Autor je FB stranice “Šta je valjevski”, koja ima preko 7.000 pratilaca.

 

Jedan komentar na “Šta je valjevski: Organizovana kriminalna grupa prodavala pekarske proizvode posle ponoći

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *