utorak, 21. maja 2024.

Šta je valjevski: Ruski turisti prevareni jer su im rekli da je Gradac hladan

Objavljeno: 10. juna 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Prethodnih dana u našem gradu je boravila grupa turista iz Rusije. Oni su put Srbije i našeg grada krenuli u organizaciji turističke agncije „Pre Va Ra Turist“ na čiji rad ruski turisti imaju primedbe! „Kada sam birao gde ću provesti letnji odmor želeo sam da bude na reci, ali nekoj hladnoj reci, da me podseća na Rusiju! U turističkoj agenciji „Pre Va Ra Turist“ su mi preporučili Gradac kao najčistiju i najhladniju reku u Srbiji pa i na Balkanu i poverovao sam im. Na putovanje i smeštaj ne mogu da se požalim, to je na nivou, ali temperatura vode, pa to nije hladno uopšte! Kada sam ušao u Gradac pomislio sam da sam u sauni!“, rečit je bio jedan od turista.

Iz agencije su poručili da oni sa tim nemaju nikakve veze te da ruski turisti ne mogu očekivati nikakav povrćaj novca. „Sve što je bilo do nas urađeno je po najvišim standardima!“, rekao nam je jedan od radnika u agenciji.

 

O AUTORU

Marko Lazić je rođen, odrastao i živi u Valjevu i nema nameru da ga napušta. Završio je Gimnaziju, studira ekonomiju. Piše da nasmeje, uglavnom bezuspešno. Publiku je uspešno podelio na dva tabora- one kojima su njegovi tekstovi glupi i one kojima su njegovi tekstovi bez veze. Autor je FB stranice “Šta je valjevski”, koja ima preko 6.000 pratilaca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *