četvrtak, 18. aprila 2024.

Stanari traže vraćanje ulice u prvobitno stanje

Objavljeno: 13. decembra 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Sporni radovi u centru Valjeva, foto: Branko Ivković/FB
Sporni radovi u centru Valjeva, foto: Branko Ivković/FB

VALJEVO- Građani iz ulica Vlade Danilovića i Čika Ljubine su podneli zahtev Gradskoj upravi i gradonačelniku Valjeva Lazaru Gojkoviću u kome traže da se stanje na terenu u zoni spajanja Čika Ljubine i Ulice Prote Mateje vrati u pređašnje stanje.

„ Tražimo vraćanje asfaltne podloge, vraćanje povađenih metalnih stubova i parking mesta, kao i da se izvrši popravka svih oštećenja na zgradi u Ul. Vlade Danilovića 1/1 i da po vraćanju u pređašnje stanje cela zona od ulaza u navedenu zgradu ka PIO fondu ostane pešačka zona, kako je to bilo i pre otpočinjanja ovih nezakonitih građevinskih radova. Sve napred navedeno zahtevamo iz razloga što su svi građevinski radovi koji su sprovedeni počev od 28. 11. 2023. godine izvedeni bez građevinske dozvole, koja je doneta tek dana 01. 12. 2023. godine, a koja nije pravnosnažna imajući u vidu da je na istu izjavljena žalba, a koja radnja predstavlja krivično delo“, navodi se u saopštenju za javnost koje je potpisao predstavnik građana  Vojislav Džoković.

Zahtev nezadovoljnih gradjana

Kako je navedeno, krajnji rok za vraćanje u pređašnje stanje je četvrtak 14. decembar.

„Ukoliko se ne postupi po napred navedenim zahtevima, gradonačelnik Grada Valjeva je obavešten da će nezadovoljni građani Ulica Vlade Danilovića i Čika Ljubine doći u petak 15. 12. 2023. godine u 12 časova u veliku salu Skupštine grada“, navedeno je u saopštenju za javnost.

Jedan komentar na “Stanari traže vraćanje ulice u prvobitno stanje

  1. Gradjani Valjeva, ne radi se ništa ne valja radi se nešto ne valja. Dobili stanove kao „poštene“ komunjare sad traže i parking mesta besplatna. pitamo li se mi nešto koji od ove države nikad ništa nismo dobili??

    2

    3

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *