petak, 12. aprila 2024.

Stanari zgrada u centru Valjeva bez struje od utorka

Objavljeno: 17. novembra 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Stanari više zgrada više zgrada u centru Valjeva od utorka su bez struje, a samim tim nemaju ni grejanje. Do problema je došlo zbog kvara na trafo-stanici, a javnost je o nevoljama stanara obavestio Valjevski pokret otpora, koji je zatražio hitnu reakciju nadležnih u Elektrodistribuciji.

„Valjevskom pokretu otpora su se javili sugrađani koji žive u zgradama na adresi Karađorđeva broj 120 Valjevo (bivši Uzor). Oni kažu da već od utorka nemaju struju u stanovima, a samim tim ni grejanje. Struje pored ove zgrade nema po njihovim rečima ni u jednoj zgradi u Hajduk Veljkovoj, kao ni u dve zgrade u Karađorđevoj gde je pekara Domino“, navodi se u saopštenju za javnost Valjevskog pokreta otpora.

Kako navode, više od 280 stanova je trenutno bez struje.

„Građani su očajni, porodice sa maloletnom decom i starijima, kao i vlasnici poslovnih prostora nemaju električnu energiju na ovom vremenu, zbog čega se sugrađani smrzavaju u stanovima, a vlasnici firmi trpe poslovi. Po proračunu naših sugrađana radi se o preko 280 stanova i bar tri firme u tom delu”, navodi se u saopštenju.

Oni su zatražili od Elektrodistribucije da hitno reaguje i reši ovaj problem.

„Imamo saznanja da je ekipa električara iz Kraljeva bila i da je došlo do prepirke nakon čega su se spakovali i otišli sa lica mesta. Svako dalje odugovlačenje postupka od strane Elektrodistribucije dovešće do nenadoknadive štete svim stanarima koji nemaju struju u navedenim zgradama, a EDB Valjevo će isključivo biti odgovorna za tu štetu“, saopštio je Valjevski pokret otpora.

Foto: Valjevski pokret otpora

2 komentara na “Stanari zgrada u centru Valjeva bez struje od utorka

  1. Ne znam kako mislite da vas oprave kada vas nema nigde u sistemu, dobro znate to i ne placate struju kao i ostali gradjani placaju i placete, mm? Gde ste vi to upisani u plan distribucije. Celo Va zna kako je zakacena ta zgrada komunalno tako da nemojte plakati i ne znam odakle vam pravo da to radite… Kada ste kupovali trcali ste sa izbijanjem i sastavljenjem stanova i preuredjivanjem i nije vam smetalo mmm

    1

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *