subota, 20. aprila 2024.

Gradonačelnik ugostio „Valjevca do Tokija“

Objavljeno: 17. novembra 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Najpoznatiji navijač košarkaške reprezentacije Srbije i pravi promoter svog rodnog grada trenutno je u Valjevu i juče ga je primio gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković, objavljeno je na sajtu gradonačelnika “Lepa reč Valjeva”.

Kako se navodi, nadaleko poznati „Valjevac do Tokija“ koji prati košarkašku reprezentaciju Srbije i sa tribina šalje dobru energiju i podršku, sa svojom prepoznatljivom lopta-kapom je Ivan Marjanović, koji živi u Ljubljani, ali Valjevo nosi u srcu!

Upravo iz nostalgije je i krenuo na košarkaške utakmice, maskiran u boje Srbije i sa lopta-kapom na kojoj ćirilicom piše Valjevo. Svojom energijom je skrenuo pažnju i nema televizijskog prenosa utakmica reprezentacije Srbije, gde ne vidimo ovog pozitivnog Valjevca. Postao je svojevrstan brend našeg grada i promoter Valjeva, ne samo u Srbiji, već i u inostranstvu, gde god se pojavi.

Ivan Marjanović, foto: Lepa reč Valjeva

Sve je krenulo 2013. godine i Evropskog prvenstva u Sloveniji, a nastavilo se 2015, 2017, 2019. godine kada je boravio u Vuhanu u Kini, koji postaje u tom trenutku svetski poznat grad zbog izbijanja korone. Ove godine smo ga gledali kako bodri Srbiju na Evropskom prvenstvu koje je odigrano u Češkoj, Italiji, Gruziji i Nemačkoj. Pre neki dan je srčano navijao u Nju Kaslu, gde je Srbija pobedila Veliku Britaniju u drugoj fazi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Gradonačelnik Lazar Gojković mu je čestitato na srčanosti i istrajnosti, kao i na lepom primeru promocije svog grada i zemlje, a prilike za saradnju na promociji Valjeva biće i u buduće, poručio je gradonačelnik.

Ivan je kao poklon svom gradu uradio kratak promo film u kome je predstavio Valjevo u svoj svojoj lepoti, na koju smo mi koji u njemu živimo, navikli i na žalost je retko primećujemo. Ali ne i on koji, iako živi van Srbije, u srcu nosi svoju zemlju i svoj rodni grad, objavljeno je na sajtu „Lepa reč Valjeva“.

 

Jedan komentar na “Gradonačelnik ugostio „Valjevca do Tokija“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *