utorak, 23. aprila 2024.

Starac ubijen u svojoj kući u Novom naselju

Objavljeno: 10. marta 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Valjevac Aćim Stevanović (91) ubijen je sa više udaraca tupim predmetom po glavi u kući u prigradskom Novom naselju u kojoj je živeo sam. Motiv zločina nije trenutno poznat.

Zločin se dogodio u ulici 4. jula, a Stevanovićevo telo u hodniku kuće, bez znakova života i sa vidnim povredama glave, pronašao je jedan od njegovih komšija koji je o tome obavestio policiju. Na lice mesta stigla je i ekipa hitne pomoći koja je mogla samo da konstatuje smrt. Sumnje da je Stvenović preminuo nakon što je sam pao u hodniku i udario glavom o zid, odagnate su nakon što je obdukcija, obavljena u prosekturi valjevske bolnice, pokazala da je smrt nastupila usled toga što su starcu nanete višestruke povrede na glavi, najverovatnije tupim predmetom, uz slomljenu jagodičnu kost i desnu nadlakticu, kao i da je ubijen nekoliko časova pre nego što je komšija pronašao njegov leš.

Kako saznaje Patak Online, ulazna vrata Stevanovićeve kuće su bila otključana, a u samoj kući bilo tragova premetačine. Manja količina novca koju je starac posedovao nije bila odneta, tako da istraga, trenutno, kao motiv ubistva isključuje pljačka. S druge strane, kako navode naši izvori, tragovi upućuju na to da je Aćim poznavao ubicu i da ga je pustio u svoju kuću.

Kako su ispričale Stevanovićeve komšije, on je u staroj i skromnoj kući živeo sam. Nije bio devizini penzioner i nije poznato da li imao ušteđevinu, ali komšije ističu da je Aćim bio druželjubiv, vitalan za svoje godine i da su ga povremeno viđali da čak ide u obližnju kladionicu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *