nedelja, 26. maja 2024.

Stojilković na čelu Privrednog saveta Valjeva

Objavljeno: 7. jula 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Na konstitutivnoj sednici Privrednog saveta grada Valjeva za predsednika je izabran Ivan Stojilković, direktor kompanije „Urban-tehniks“ iz Valjeva.

On je jednoglasno predložen i izglasan od strane privrednika koji su prisustvovali ovom sastanku, dok će njegov zamenik biti izabran na nekom od narednih Saveta.

Valjevski privrednici, koje je pozvao gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković, prilikom ovog prvog susreta su iskazali spremnost da udruženi pomognu Valjevu da se u narednom periodu realizuju brojni projekti koji će unaprediti poslovnu klimu i život u gradu.

Konstitutivnoj sednici su prisustvovali i predstavnici Stalne konferencije gradova i opština. U okviru druge faze projekta „Podrške lokalnim samoupravama na putu ka EU“, koji realizuju u saradnji sa Švedskom agencijom za međunarodni razvoj i saradnju (SIDA), zajedno sa Valjevom učestvuju u izradi dokumenata neophodnih za rad Privrednog saveta – poslovnika, akcionog plana i plana komunikacije, ali i u uspostavljanju dugoročnog rada Privrednog saveta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *