utorak, 28. maja 2024.

Svađao se sa taštom, pa svoju bebu bacio na pod kuće

Objavljeno: 16. februara 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

UB – Posle svađe sa taštom, svoju ćerku staru samo 15 dana, Beograđanin M.S. (23) je bacio na pod taštine kuće u Pambukovici kod Uba.

Kako je saopštila policija, M.S. je uhapšen pošto je najpre taštu udario u predelu lica, a potom je uzeo svoje dete staro samo 15 dana, podigao ga i bacio na pod kuće. Beba je, kako se saznaje, zadobila frakturu lobanje i sa teškom povredom, zbog koje joj je ugrožen život, prebačena je na lečenje u Beograd, na neurohiruško odeljenje Urgentnog centra, gde se nalazi sa svojom majkom.

– Do sukoba između M.S. i njegove tašte došlo je tokom babina, koje je porodica pravila za njihovu ćerkicu. Navodno, supruga M.S. se požalila majci na njegovo ponašanje prema njoj, tražeći da ga upozori. Tašta i zet su se posvađali, tokom rasprave on joj je zadao udarac u lice a onda uzeo dete, podigao ga i bacio na pod – navode naši izvori bliski istrazi ovog slučaja porodičnog nasilja.

S druge strane, M.S. je odmah hapšenja negirao krivično delo koje mu se stavlja na teret. On je u iskazu kod osnovnog tužioca u Ubu priznao da se posvađao sa taštom, ali je negirao da je želeo da povredi svoje dete, već da ga je slučajno ispustio iz ruku na pod. I pored toga, sudija za prethodni postupak mu je, na predlog tužioca, odredio pritvor do 30 dana.

Naši izvori kažu da je potrebno ispitati i ostale svedoke nasilja, s obzirom da je prijava protiv M.S. bazirana na tvrdnjama njegove tašte. Majku bebe i suprugu M.S. trenutno nije moguće ispitati, pošto se nalazi u šok sobi sa ćerkicom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *