sreda, 24. aprila 2024.

Svetosavska akademija u KPZ-u

Objavljeno: 24. januara 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Kazneno-popravni zavod za maloletnike danas organizuje Svetosavsku akademiju u velikoj sali zavodskog doma kulture sa početkom u 13 časova.

Kako je saopšteno, prestižno, 17-to zavodsko priznanje uzdarje „Od zlata beseda“ biće uručeno svešteniku Dejanu Tripkoviću, duhovniku Kazneno-popravnog zavoda za maloletnike.

„Poslednjih šest godina organizuje rad crkve, veliki broj liturgija i pričesta, ispovede, krštenja, tokom cele godine organizuje i vodi veliki broj predavanja i tribine sa gostima iz Srbije i inostranstva. Pomaže u realizaciji svih kulturnih manifestacija u zavodu i van njega. Za sve ove godine dao je veliki doprinos u unapređenju i razvoju kulture i vere kod osuđenih lica“, navodi se u obrazloženju za dodelu priznanja KPZ svešteniku Dejanu Tripkoviću.

Na Svetosavskoj akademiji tradicionalno, najboljim osuđenim licima iz 2018-godine biće dodeljene knjige, diplome i nagrade. Najbolji radnici su Nikolić Milan, Ćosić Ivan, Mitić Aleksandar, Mustafi Emir i Kopestinskij Darko, dok je najbolji u oblasti sporta Mitar Cvetković.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *