utorak, 21. maja 2024.

Terzić: Otpuštanje radnika loša vest za Valjevo

Objavljeno: 24. marta 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Gradonačelnik Valjeva Stanko Terzić je rekao da odluka fabrike „Vali“ da od sredine aprila otpusti 250 radnika veoma loša vest za Valjevo i naveo da će tokom dana čelnici Valjeva pokušati da stupe u kontakt sa menadžentom fabrike u Italiji, kako bi saznali koji su razlozi otpuštanja 250 radnika i da li je taj spisak konačan. „Vest o otpuštanju radnika mi je teško pala i to me pogodilo. Mi pokušavamo da stupimo u kontakt sa menadžentom ’Valija’ u Italiji, da bi saznali koji su razlozi najavljenog otpuštanja radnika i da li u ovoj godini planiraju da još nekoga ostave bez radnog mesta. Učinićemo sve što možemo, ali to je privatna fabrika stranih investitora, tako da je naš manevarski prostor sužen“, rekao je Terzić. Na spisku od 250 radnika „Valija“, koji je objavljen jutros na fabričkoj oglasnoj tabli, je 20 samohranih majki, tvrde zaposleni u toj fabrici. Menadžent „Valija“ u Valjevu još uvek se nije oglasio povodom otpuštanja 250 radnika, koji će od 16. aprila ostati bez posla.

6 komentara na “Terzić: Otpuštanje radnika loša vest za Valjevo

 1. A ŠTA JE CANE SA POĆUTINIM BALONOM, JEL I TO PROMAŠENA INVESTICIJA, ILI NE SMEŠ OD DEFEKTOLOGA DA ZINEŠ.

  0

  0
 2. Lepo sedite skrštenih ruku,ništa ne radite za Valjevo…Nađite nešto pametno da se uradi,nemojte samo čekati da neko sam dođe…

  0

  0
 3. OTPREMNINA, Kaplar Poćuta i Mika to je Valjevsko zlo. Kad pomešaš matematičare i defektologe ovično dobiješ proliv.

  0

  0
  1. Nemoj sebi dozvoljavati toliku slobodu da se lažno predstavljaš. Nego ako imaš nešto protiv jednog i drugog potpiši se ko si i šta si pa lepo transparentno. A ne tako kao nekakva kukavica iz mišije rupe sa kojekakvim besmislenim prozivkama. P.S.Ako nastaviš sa glupostima ne zaboravi da veoma lako možemo da te lociramo preko IP adrese. Pa da posle (cenzurisano) krivičnu za vredjanje časti.

   0

   0
 4. Kakve glupe jadikovke.
  Glavne dužnike grada pokrivate našim parama, a očekujete da vam Italijani rešavaju problem ljudi bez posla!

  0

  0
 5. Ne nego je dobra vest!

  Sta činite da otvorite domaću fabriku kada kažete da su oni stranci i nemate uticaja? Gde su naše fabrike, gde je naše voće, gde su naša tovilišta, jel i to treba da dođu i pokrenu stranci?

  Sklanjajte se što pre dok narod može da trpi.

  Vašem saradniku ne treba ni železnica, ni pešački mostići… Zato je balon prava stvar i krpljenje rupa ovih dana koje su se sa prvom kišom okrunile… Mislite da će vam japanci ponovo dati pare za korito? Neće, a vi vidite kako ga sređujete. Vaš saradnik reče da ovoga puta neće biti problema… Šta treba da radimo da kada kiša počne idemo na Kolubaru i molimo se da prestane?

  Ima li ko pametan da sredi to korito kako treba?

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *