subota, 13. jula 2024.

Terzić: Valjevo je najveće gradilište u Srbiji

Objavljeno: 18. septembra 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Gradonačelnik Stanko Terzić kaže da je Valjevo ponovo najveće gradilište u Srbiji i da je ove godine urađeno najviše ulica i puteva od 2000 godine. Međutim, on je saopštio da ove godine neće biti nastavljeni radovi na rekonstrukciji Karađorđeve ulice, od “Beograd kafane” do raskrsnice sa Uzun Mirkovom ulucom. Iako su čelnici Valjeva najavili da će preostali deo Karađorđeve godine u ovoj godini dobiti novi izgled, to se neće dogoditi zbog toga odbornici Skupštine grada, zbog prekida sednice, nisu usvojili rebalans budžeta. Pošto ta odluka nije usvojena na vreme, kako je planirano krajem avgusta, odlučeno je da se novac namenjen za Karađorđevu preusmeri na druge ulice i puteve. Gradonačelnik Stanko Terzić kaže da će 40 miliona dinara planiranih za Karađorđevu ulici biti preusmereno na radove koji su jednostavniji i koji mogu da se završe pre zime.

“ Planirana sredstva biće utrošena za asfaltiranje manjih ulica, koje zahtevaju manje vremena, kao i za rekonstrukciju puteva”, rekao je direktor Gradske direkcije Dragan Jeremić. On je naveo da će biti rekonstruisan deo Sinđelićeve ulice, Vojvode Mišića i deo Dušanove ulice.

Više novca obezbedjeno je za rekonstrukciju puteva u valjevskoj kraju, a radovi će se izvoditi po utvrđenom programu, kažu u Gradskoj direkciji.

5 komentara na “Terzić: Valjevo je najveće gradilište u Srbiji

 1. Pored 15.septembra vraća nam se i stara crvena retorika: „Valjevo ponovo najveće gradilište u Srbiji“ ?
  Kakvu će nam tek novu katastrofu svaliti na glavu, taman smo zaboravili sankcije i ratove i bedu koju su nam onomad opravili, oni bi da nas opet prevedu žedne preko vode sa tom pričom o gradilištima, opet ko devedesetih !

  0

  0
  1. Sa 50 posto zagrabljenog budžeta grada i naših para, sad treba da se divimo i pljeskamo SPS samohvalisavcima! Bez mere i ukusa, jeftino politički! Sramota čak i za obraz kao djon!

   0

   0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *