petak, 12. aprila 2024.

Tri kandidata za direktora “Krušika”

Objavljeno: 2. decembra 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Na konkurs za direktora “Krušika” javila su se tri kandidata, saznaje Patak.  Kako saznajemo, pored aktuelnog vršioca dužnosti direktora “Krušika” Mladena Petkovića na konkurs se javio i nekadašnji generalni direktor privatizovane fabrike “Krušik-akumulatori” Zoran Peručić iz Beograda. Ta fabrika je neslavno završila. Radnici već duže vreme ne primaju plate i traže poništenje privatizacije. Među kandidatima za čelno mesto u valjevskoj vojnoj fabirici je i penzioner Radomir Marković iz Beograda. Zanimljivo je to da su svi kandidati za direktora valjevskog “Krušika” iz Beograda. Konačnu odluku o tome ko će biti izabran za direktora vojne fabrike doneće u narednih 15 dana Nadzorni odbor “Krušika”. Tom vojnom fabrikom od januara ove godine rukovodi ekonomista iz Beograda Mladen Petković, koji kadar SNS.

5 komentara na “Tri kandidata za direktora “Krušika”

 1. Zna li neko u gradu kome je i za koliko stečajni upravnik prodao imovinu pekare. Kod koga na Ubu rade bivši zaposleni. Da li je tačno da je bilo para samo za nagradu stečajnog upravnika a ne i za zarade zaposlenih. Zašto se sudija “ stidi “ da iznos nagrade napiše u Rešenju već kao kukavica jaje daje iznos nagrade “ opisno“. Sve pošteno i po zakonu, dok ne dođu na red.

  0

  0
 2. Milane, ako misliš na bivšu gradsku pekaru, prevideo si da o njoj i radnicima odavno niko ne misli. Za to vreme ekipa sa Uba, g din Žoja i Zoran Božić, polako i neprimeteno, kako kažu zaposleni i pod velom noći preseliše pekaru na Ub. Silosi su očito bili malo teži pa ostadoše kraj kolubare.Doći će oni opet, kad im Stanko isplati odštetu od poplave.Ili kad namirišu još koji stečaj.Za radnike ne brini. Njih pažljivo čuva Paramentić da slučajno neko ne prijavi inspekciji da rade na crno u pekari Nini -s na Ubu.

  0

  0
 3. Vaso, i ti i ja znaćemo kako je Đukić prošao kad vidimo stambeno poslovni objekat na prostoru bivšeg Vapeka, uz Kolubaru. A i sad nam je sve jasno. Čudi li te da je isti stečajni upravnik kao u Kožari i Uzoru. Idemo dalje…

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *